Logo Tasarımları - Begenecekmisiniz Bakalim.. - Logo - ...
![]() |
Begenecekmisiniz Bakalim.. - Logo -
|
ben sadece heryerde bulunabilecek bir yazı fontu ve photoshop plug-in den bir brush efekti görüyorum.biraz daha yaratıcılık gerekiyor bence.iyi çalışmalarbencede arkadaş gayet haklı
Sponsor Links |
özür dilerim ben grafiker değilim ama sormak istediğim birşey var tasrımda önemli olan çok uğraşmakmıdır yoksa basit ama güzel bişeyler de yapa bilmekmidir ben ce bu logo gayet hoş gözüküyoGrafik bir sanattır,eğlencedir,öğretidir,eğitimdir,sınırsızdı r,limitsizdir...Kimi zaman çok uğraşarak hiçbir yere varamazsın,kimi zaman ise kısa sürede inanılmaz işler çıkarırsın.Grafik temelde o an ki psikolojinle birebir etkileşimdedir.Çok çalışmak yada az çalışmak, basit yada mükemmel olarak sınırlandıramayız.![]()
Sponsor Links |
![]() |
Etiketler |
begenecekmisiniz, bakalim, logo |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
bilin bakalim hangi font? | asyabayar | Fontlar | 6 | 30 Haziran 2009 17:23 |
Kotasız Avrupa Logo yarışması için Tasarladığım Logo | gommes45 | Logo Tasarımları | 10 | 27 Haziran 2008 16:22 |
VİP kartvizit, kişisel logo, uluslararası ViP holding logo, billboard afiş tasarımı y | kibritcan | Sonuçlanan İlanlar | 5 | 21 Haziran 2008 10:32 |
Google Logo Tasarım Yarışmasında İlk 30'a bile giremediğim logo tasarımım | byimaj | Logo Tasarımları | 19 | 24 Nisan 2008 16:08 |
demir nakliyat logo bakalım begenecekmisiniz | powerangel | Logo Tasarımları | 13 | 07 Ocak 2008 09:51 |