Kartvizit Tasarımları - Berkant Akyıldız ''kartvizit çalışması'' ...
![]() |
Berkant Akyıldız ''kartvizit çalışması''
|
Sponsor Links |
Sponsor Links |
alakasız bir yere yazıyorum farkındayım ama bana kartvizit sunumu için action lazım arkdaslar elinde olan linkini gönderebilirmi ?
iyi günler hastanede çalışıyorum ve el broşürü hazırlıyoruz ama tasarım konusunda net bir fikire sahip değiliz.Bu konu hakkında yardım edebilecek arkadaşlar varsa iletişime geçebiliriz.Not:Grafiker değilim sağlık çalışanıyım yardımcı olursanız sevinirim size yazıları gönderip el broşürü tasarlarsanız başhekimimede beğendirirsem süper olur yada programı nedir bununFORUM KURALLARINI OKUYUN!(
Sponsor Links |
![]() |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
kendim için hazırladığım kartvizit | deli_dus | Kartvizit Tasarımları | 3 | 22 Ağustos 2011 19:42 |
kendim için hazırladığım kartvizit çalışmam | Ertan_ | Kartvizit Tasarımları | 12 | 13 Nisan 2011 16:53 |
kendim için hazırladığım kartvizit Selim Arslan | cixslm | Kartvizit Tasarımları | 25 | 09 Nisan 2010 17:33 |
Kendim için tasarladığım kartvizit çalışması | denizzyildizi | Kartvizit Tasarımları | 5 | 12 Aralık 2009 13:19 |
Kendim için hazırladığım kartvizit çalışmam webhiperaktif webdesign | ensargk | Kartvizit Tasarımları | 22 | 07 Kasım 2008 06:10 |