Logo Tasarımları - BGLT'na logo tasarımı ...
![]() |
BGLT'na logo tasarımı
|
Sponsor Links |
Aslına bakarsan yardım alsanız da söyleyeceklerim değişmezdi.
Yaptığın iş bir logo değil afiş, dergi içi reklamı veya daha başka birşey ama logo değil.
Çalışmada logoya uyabilecek tek unsur, etrafındaki çerçeve.
Bir grafiker olarak bunları nasıl göremediniz hala düşünüyorum.
Sponsor Links |
Hayır yanlış anlamayın lütfen, mesleği kısmında grafiker yazıyorda ondan bu eleştirileri yönlendirdim. Bu bölüm profesyonel tasarımcıların işlerini yayınladıkları bir alan. Bu nedenle çalışmalarınıza gelecek ağır eleştirilerden biz sorumlu değiliz.Eğer amatör grafiker olsaydı amatör doktorun yapacağı ameliyat gibi bir hizmet mi verirdi demek istiyorsunuz hocam?
Bu arada bir yanlışıda düzeltelim, nasıl amatör doktor yoksa, amatör grafiker diye bir kavramda yoktur.
..::Grafikerler.net Hizmetleri::..
Eğer amatör grafiker olsaydı amatör doktorun yapacağı ameliyat gibi bir hizmet mi verirdi demek istiyorsunuz hocam?Öyle bir kavram yok, eğer olsaydı: İnsanlar çevremizdeki bilboardalara, tabelalara dönerdi veya el ilanlarına. Allahtan yok. :sweating:
![]()
Öyle bir kavram yok, eğer olsaydı: İnsanlar çevremizdeki bilboardalara, tabelalara dönerdi veya el ilanlarına. Allahtan yok. :sweating:Öyleyse bu arkadaşın mesleğinde grafiker yazmasıda büyük bir hata olduğunu buradan anlayabiliyoruz. Zaten kendiside bu konuyu itiraf ettiğine göre sanırım en kısa zamanda bunu değiştirecektir.
..::Grafikerler.net Hizmetleri::..
Öyleyse bu arkadaşın mesleğinde grafiker yazmasıda büyük bir hata olduğunu buradan anlayabiliyoruz. Zaten kendiside bu konuyu itiraf ettiğine göre sanırım en kısa zamanda bunu değiştirecektir.Yapıcı eleştirilerin tamamına alınmam, aksine beni geliştirdiği için bana memnuniyet verir. Ancak şu konuda düzeltme yapmak isterim, amatörden kastım tecrübeydi. Nasıl ki doktora çıktığınızda uzman mı istersiniz diye soruyorlar ve böyle bir ayrım yapıyorlarsa, aynen bu şekilde bende logoda uzman değilim. Bu forumda sadece logodan oluşmuyor..
Sponsor Links |
![]() |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
Freelance Sahne... | bahtiyaralaman | Freelancer İş Arayanlar | 16 | 26 Eylül 2013 18:04 |
Web Tasarımı, FlashBanner Tasarımı, İnteraktif CD, Afiş, Logo, Karvizit, vs... | torpil141 | İş Arayan İlanları | 6 | 26 Mayıs 2013 19:04 |
logo tasarımı | emil | Logo Tasarımları | 8 | 12 Ağustos 2008 15:15 |
VİP kartvizit, kişisel logo, uluslararası ViP holding logo, billboard afiş tasarımı y | kibritcan | Sonuçlanan İlanlar | 5 | 21 Haziran 2008 10:32 |