Vinil Türk Reklam Bannerı

Bir Çocuk Projesi için Komika Axis'in Türkçesini Arıyorum!

Fontlar - Bir Çocuk Projesi için Komika Axis'in Türkçesini Arıyorum! ...

Like Tree1Likes
  • 1 Post By gulli

Cevapla
Bir Çocuk Projesi için Komika Axis'in Türkçesini Arıyorum!
tcdd isimli Üye şimdilik offline konumundadır

tcdd

Grafiker / İstanbul

Dosya18

Bir Çocuk Projesi için Komika Axis'in Türkçesini Arıyorum!

Alt 09 Ocak 2017 #1

Merhaba arkadaşlar.
Komika Axis birçok Türkçe harfi içeriyor ancak içinde ş, büyük i gibi karakterler yok. Bazı tasarımlarda bu karakterlerin olduğuna da rastladım ancak internette bir türlü TR versiyonunu bulamadım. Elinde olan bir arkadaşım benimle paylaşabilir mi acaba?

Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
Bu mesajdan alıntı yap
Sponsor Links

Grafikerler.net Reklam Bannerı

gulli isimli Üye şimdilik offline konumundadır

gulli(50)

Hiç Biri / Ankara

Standart
Alt 10 Ocak 2017 #2
                             
Merhaba arkadaşlar.
Komika Axis birçok Türkçe harfi içeriyor ancak içinde ş, büyük i gibi karakterler yok. Bazı tasarımlarda bu karakterlerin olduğuna da rastladım ancak internette bir türlü TR versiyonunu bulamadım. Elinde olan bir arkadaşım benimle paylaşabilir mi acaba?

Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
Komika Axis TR İNDİR
Bu mesajdan alıntı yap
tcdd isimli Üye şimdilik offline konumundadır

tcdd

Grafiker / İstanbul

Standart
Alt 10 Ocak 2017 #3
Çok teşekkür ederim. Bir Çocuk Projesi için Komika Axis'in Türkçesini Arıyorum!
Bu mesajdan alıntı yap
integlon isimli Üye şimdilik offline konumundadır

integlon

Eğitimci / Sivas

Standart
Alt 17 Temmuz 2020 #4
Komika Axis TR İNDİR
Merhaba. Fontun Türkçe karakter desteklisini ben de bulamadım. Rica etsem linki yenileyebilir misiniz?
Bu mesajdan alıntı yap
gulli isimli Üye şimdilik offline konumundadır

gulli(50)

Hiç Biri / Ankara

Standart
Alt 17 Temmuz 2020 #5
Merhaba. Fontun Türkçe karakter desteklisini ben de bulamadım. Rica etsem linki yenileyebilir misiniz?
Komika Axis TR İndir
integlon bunu beğendi.
Bu mesajdan alıntı yap
Sponsor Links

Grafikerler.net Reklam Bannerı

integlon isimli Üye şimdilik offline konumundadır

integlon

Eğitimci / Sivas

Standart
Alt 18 Temmuz 2020 #6
Bu mesajdan alıntı yap
Cevapla

Benzer Konular
Konu Konu Bilgileri Forum Cevaplar Son mesajlar
Giotto 3 axis galvo lazerler LASERCI Lazer Makineler 3 25 Mayıs 2018 21:58
Potansiyeli yüksek bir reklam ajansı projesi için ortak arıyorum - İstanbul monokoton İş Veren İlanları 1 17 Ekim 2014 08:38
Bir Çocuk Kitabı Projesi için İllüstratör Aranmaktadır. ngandme Sonuçlanan İlanlar 4 28 Temmuz 2009 22:50
çocuk bezi tasarımı için bebek fotoğrafı arıyorum... must@f@ Fotoğraf - Resim 10 05 Haziran 2009 10:12
Çocuk ürünleri için grafiker arıyorum / İstanbul zeyse Sonuçlanan İlanlar 10 15 Mayıs 2009 20:21

Kapat
Şifremi Unuttum?