Logo Tasarımları - Bir Firmaya Logo Tasarımı (Yılmaz Makine) ...
![]() |
Bir Firmaya Logo Tasarımı (Yılmaz Makine)
|
Sponsor Links |
Sponsor Links |
ıkıncı ve ucuncu calısma guzel olmus bence ama arkadasın dedıgı gıbı 3, su bıraz klasıklesmıs tarzda bır calısma.. arkadaslar bu arada bende kendı calısmalarımı gozterıp elestırı almak ıstıyorum fakat yenı konu acamadım yardımcı olurmusunuz ?selinaa_a; bu linkte nasıl konu açacağınız anlatılıyor.
hepinize cok tessekur ederim daha farklı tasarımlar caliscağim yıneyde bunlarda kalsin yedekte musterı bakalm ne dicekyedekte kalsın diye bişey olmamalı. kendin 10 tane logo çalışabilirsin ama müşteriye 10 logoyuda sunarsan işini hafife almış olursun ve müşteriye şöyle bir mesaj verirsin logo işi çok basit çizmeye ne varki ben 10 dakkada 10 tane çizerim demiş olursun. 10 tane tasarla gerekirse ama kendin ele ve müşteriye en fazla 3 tane sun. 3'ü geçmek işimizi küçümsemek olur. ben en fazla 2 tane sunuyorum oda çok kararsız kalırsam normalde 1 sunuyorum. kolay gelsin![]()
Sponsor Links |
![]() |
Etiketler |
bir, firmaya, logo, tasarımı |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
Çalıştığım firmaya yaptığım billboard | s3limm | Afiş Tasarımı | 38 | 05 Eylül 2008 08:29 |
Bir Firmaya Yaptığım logo ( My Teknoloji ) | asded | Logo Tasarımları | 23 | 07 Ağustos 2008 14:50 |
VİP kartvizit, kişisel logo, uluslararası ViP holding logo, billboard afiş tasarımı y | kibritcan | Sonuçlanan İlanlar | 5 | 21 Haziran 2008 10:32 |
HAYATO makine san tc ltd şti | VolkanTEKiN | Kitap kapağı, broşür, menü vb. | 3 | 09 Ocak 2008 12:17 |
profen adlı bi firmaya yapmış olduğum logo | pasayusuf | Logo Tasarımları | 8 | 06 Ocak 2008 15:10 |