Cevap verenlere teşekkür ediyorum. Mutlaka çalışmam gerek çünkü bu işlerle hiç ilgim yok alanım değil çünkü. Hiç bir teknik bilgiye sahip değilim. Siteyi tesadüfen öğrendim bilenlerin fikrini öğreneyim dedim.:smile: Çalıştığım program da paintten hallice photo filtre programı zaten.:smile:
Geçen gün bir firmaya çalışmalarımı gönderdim yukardakiler değil tabi ki. İlan da "Bebek kıyafetleri için şirin figür çizen yaratıcı arkadaşlar aranmaktadır." yazıyordu. Belli bir alan istemeyince göndereyim çalışmalarımı dedim.
Örn;
Çağırdılar ben de inanamadım

)) Şansımı denemek istemiştim çünkü kendilerine de dedim zaten. Neyse değişik gelmiş çalışmalarım. Program bilgimi sordu bilmiyorum dedim. Elle çizebilir misiniz dedi çizerim dedim

Eğitim veriyoruz zaten biz dedi yetkili kişi. Gün verdi o güne kadar ararsak hemen işe başlarsın,aramazsak bil ki başkasını almışızdır dedi.

Aramadılar ama beni çağırmış olmaları umutlandırdı açıkçası beni. Neden olmasın? Diye soruyorum o günden beri kendime. Bütün bunların sebebi bir türlü iş bulamıyor olmam tabi ki.

Acı gerçek kendi alanımla ilgili çağırılmıyorum bile