Organik Tarım Grafik Tasarım Yarışması - biz büyümek istiyoruz-2 ...
biz büyümek istiyoruz-2
|
Sponsor Links |
..::Grafikerler.net Hizmetleri::..
Başarılar diliyorum.öyle denk geldi bu seferki 3. yaparsam onuda kız erkek karışık koyarım kazanacağımdan değil zaten maksat katılmak olsun diye katıldım yoksa yarışmalara katılmam zaten!
(Neden hepsi kız çocuğu?)![]()
Başarılarteşekkürler efoja sanada başarılar![]()
Sponsor Links |
Özür dilerim ama belirtmeden geçemeyeceğimtek bir kız çocuğu olduğuna eminmisiniz onuz olamazlarmı yani değilmi? yanlış anlaşılma olmaz merak etme !teşekkürlerÜzgünüm.
Kullanılan "stock" fotoğraflar (yani kız çocukları) aynı kişi. Bu beni açıkçası hayal kırıklığına uğrattı diyebilirim. Ve ne ilginçtir ki sloganı da ("BİZ" büyümek istiyoruz) olarak seçmişsiniz. Oradaki görseller TEK bir kız çocuğunun farklı görselleri. Yani BİZ olabilmesi için farklı kişilikler kullanılması daha uygundu. Elinize, emeğinize sağlık. Saygılarımla... (Bu sadece gelişmek ve geliştirmek amaçlı yapılmış bir yorumdur. Yanlış anlaşılmak istemem) Başarılar...![]()
tek bir kız çocuğu olduğuna eminmisiniz onuz olamazlarmı yani değilmi? yanlış anlaşılma olmaz merak etme !teşekkürlerEminim, çünkü aynı fotoğraflar benim arşivimde de var... Eğer bu fotoğrafların orijinalleri bende de olmasaydı ve görmeseydim zaten böyle bir yorum yapmazdım. Saygılarımla... (Yaptığım yorumlarda art niyet aramayınız lütfen, eleştiri sadece gelişmek ve geliştirmek amaçlıdır.)
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
biz büyümek istiyoruz -1 | graphicturk | Organik Tarım Grafik Tasarım Yarışması | 30 | 14 Şubat 2010 01:59 |
Web sayfasi sablonlari hazirlatmak istiyoruz | Markt_Expert | Sonuçlanan İlanlar | 3 | 30 Aralık 2009 15:32 |
Hosting ve Domain satmak istiyoruz = ??? | MAJEZIK | Web Tasarımı | 1 | 03 Temmuz 2009 01:44 |
bir logo çizdirmek istiyoruz | macrostr | Sonuçlanan İlanlar | 7 | 11 Ağustos 2008 09:52 |