Logo Tasarımları - Buda benim BERSİS ELEKTRİK logo çalışmam.. ...
![]() |
Buda benim BERSİS ELEKTRİK logo çalışmam..
|
Sponsor Links |
Sponsor Links |
logo sade duruyordan ne kasttettiğinizi anlamadım ben açıkcası...
1. çalışmanız güzel olmuş bence.elektrik denildiğinde aklıma güç geliyor ve logodada bunu görebiliyorum.bersis kelimesinin yanındaki elektrik biraz daha küçültülüp konuyu sadece logoyla anlamamızı sağlıyabilirdin.evet sade bir çalışma olmuş.herşey bazı logolardaki gibi içiçe girmemiş.renk uyumlarınıda beğendim.başarılı bir çalışma bana göre.2. çalışmanız ise aceleye gelmiş üzerinde pek düşünülüp uğraşılmamış gibi duruyor ama ilk çalışma 2.nin başarısızlığını örtüyor.yorumlarınız için teşekkürler..
birinci logo oldukça iyi. yalnız şöyle bir sorum olacak. yanlış anlama bu bir yargılama değil sadce soruyorum. birinci logodaki zeus sitilizesini senmi yaptın yoksa hazır bir vektörelmi. eğer hazır bir vektörelse kesinlikle olmaz. çünükü logonun birinci şartı özgün olmasıdır. yani çizilen logo kuruma özel olmalıdır. saygılar.
ewet sana katılıyorum bu konuda...aklıma ilk önce yıldırım geldi elektrik için...bu nedenle aklıma zeus geldi..bende bi resmini buldum...biraz değişikle bu hale getirdim...yane logo tamamen özgün...ozaman tamamdır kardeş. başka alternatif üstünde çalışmana gerek yok. eline sağlık
Saygılar..
Sponsor Links |
![]() |
Etiketler |
benim, bersis, buda, çalışmam, elektrik, logo |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
Kemer Park buda benim ilk çalışmam.. | begumgizem | Web Tasarımı | 38 | 26 Mayıs 2009 14:10 |
buda benim ilk çalışmam | musto_2000 | Dijital Sanat | 5 | 18 Nisan 2008 08:12 |
Buda benim çalışmam | ingiliz_kemal | Afiş Tasarımı | 8 | 25 Şubat 2008 14:36 |
Buda Benim Çalışmam | prestij1987 | Serbest Çalışmalar | 2 | 03 Aralık 2007 06:06 |