Deneme Çalışmalar - Buda ödevim ilk menu çalışmam ...
![]() |
Buda ödevim ilk menu çalışmam
|
Sponsor Links |
10 uzerinden, dekupaj sorunlarin icin 1, font secimindeki helvetica/script tutarsizligindan dolayi 1, Fotograflarin tonlamalarindaki cesitlilik/uyumsuzluk tan dolayi 1, Arka kapak adresteki yanlis bloklamadan dolayi 1, fotograflarin hepsinde farkli efektler kullanilmis oldugun icin 1, Logoda hem desen kullanmaya calisip hem de gereksiz bir manipulasyonla deseni yedigin icin 1 puan kirsa 5 aliyosun. : )sen baya elibol keseden verdin sanırım benden toplamda 2,5-3 alır 10 üzerinden daha çok zaman ayır decupeye dikkat et
Sponsor Links |
Haklısınız...Hangi üniversitedesin diye sormak isterim önce.. Daha sonrada photoshop dersiniz olmasa bile magic toola seçip atmayı arka planı şeffaf kaydetmeyi öğrenebildiğine göre sanırım magic toolu kullanmadan önce silgiyle sadece şeklin etrafına küçük bir kontur atarak daha sonra arka planı magic toolla seçerek atsaydınız şekillerin yarısı gitmezdi diye düşünüyorum.
Ama şöyle düşünseniz bizim photoshop dersimiz yokBu çalışma photshopda yapılmış yani daha çok yeniyim... Böyle not verseniz
![]()
Sponsor Links |
![]() |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
Dönem Ödevim İçin Yaptığım Çalışmam | ByKraL | Deneme Çalışmalar | 7 | 20 Mayıs 2010 18:25 |
Kemer Park buda benim ilk çalışmam.. | begumgizem | Web Tasarımı | 38 | 26 Mayıs 2009 14:10 |
bir restourant için yaptıgım menu çalışmam | Vcdmer | Kitap kapağı, broşür, menü vb. | 11 | 13 Şubat 2009 03:38 |
buda benim ilk çalışmam | musto_2000 | Dijital Sanat | 5 | 18 Nisan 2008 08:12 |