Deneme Çalışmalar - " Bütün griler eskiden beyazdı.. " Tipografi Denemesi ...
![]() |
" Bütün griler eskiden beyazdı.. " Tipografi Denemesi
|
Sponsor Links |
Sponsor Links |
hoş bir çalışma olmuş eline sağlıkTeşekkür ederim.
Keşke başlık konsepti ile bir gidip sırf siyah beyaz ve değerleri ile çalışsaydın. Özellikle sarı çizgiselin siyah olmasından yanayım.Renkler siyah beyaz çalışmamı daha belirginleştirmek icin kullanılmıştır.
Emeğine sağlık. Benim için birde renksiz halini koysan :angel:
Güzel bir çalışma Selim umarım devamı gelir emeğine sağlık...Denemelere devam edicem
Renkler siyah beyaz çalışmamı daha belirginleştirmek icin kullanılmıştır.Gördüğün boğulmaları farklı değerlerde kombine edip kullandığın zaman ben onu yaşayacağına inanmıyorum. Bence mükemmel olacaktır. Şahsi fikrim tabi. :angel:
siyah beyaz tonlar renkleri çıkardığımızda boğulmalar göze çarptığından bu yola başvurdumgüzel yorumun için teşekkür ederim irem.
.
hoş bi çalışma elinize sağlıkTeşekkür ederim.
Gördüğün boğulmaları farklı değerlerde kombine edip kullandığın zaman ben onu yaşayacağına inanmıyorum. Bence mükemmel olacaktır. Şahsi fikrim tabi. :angel:İnat etmeni saygıyla karşılıyorum elbette farklı konseptlerde dediğin kombineler uygulanabilir ancak benim bakış açımda bu çalışmada uygun görmediğimden kullanmadım.Başka bir çalışmada dikkate alıcam tekrar teşekkür ederim yorumun için irem
İnat ettim çalıştırıcağım sana :P
vay vay vay neler görüyorum ellerine sağlık gerçekten çok iyi bir çalışma sende ne cevherler varmış :alkis: :alkis: :alkis:Sağol kardeşim ilham verenlerede alkış diyelim
Sponsor Links |
![]() |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
Afiş Denemesi "Trance Party " | zift | Afiş Tasarımı | 16 | 13 Nisan 2009 12:48 |
"Mesh Tool" ile "Mutfak Eşyası çizimini" nasıl yaptım? inceleyin... | ilkdilek | Illustrator Dersleri | 15 | 02 Nisan 2009 23:30 |
"Nergiz Çiçek" Eskiden yaptığım bir çalışma | asit | Web Tasarımı | 10 | 08 Haziran 2008 21:24 |