Logo Tasarımları - Büyüteç Dergisi Logo Çalışması ...
![]() |
Büyüteç Dergisi Logo Çalışması
|
Sponsor Links |
güzel olmuş emegine sağlık.Öneclikle önem verip yorum yazdığınız için teşekkür ederim.Ben zaten slogana takılmıştım özellikle slogan için önerilerinizi bekliyorum.
ama bana gore tabi slogan da bi eksiklik var gibi
acaba dünyaya yakından bakın gibi bişi olabilirmi.
Sponsor Links |
Öneclikle önem verip yorum yazdığınız için teşekkür ederim.Ben zaten slogana takılmıştım özellikle slogan için önerilerinizi bekliyorum.özellikle slogan için öneri bekliyorsanız, şiddetle bir metin yazarları sitesine gitmenizi tavsiye ediyorum. keza bu logo olmamış. bu kadar efektli, lensli, ufacık detaylı kurumsal nerde görülmüş sorarım? bu sadece a4 ya da a3 boyutlarında dergilerde mi kullanılacak? bu derginin çalışanları için kartı, kalemi çakmağı, ya da kartviziti olmayacak mı? o zaman o büyüteç ve dünya baskıda sorun çıkarmayacak mı?
Daha ödevi teslim etmeme baya uzun bir süre var en iyisi o süre içerisinde sizlerinde önerileriyle daha değişik birşey yapmalıyım.Tekrar teşekkür ederim yorumlarınız için...
özellikle slogan için öneri bekliyorsanız, şiddetle bir metin yazarları sitesine gitmenizi tavsiye ediyorum. keza bu logo olmamış. bu kadar efektli, lensli, ufacık detaylı kurumsal nerde görülmüş sorarım? bu sadece a4 ya da a3 boyutlarında dergilerde mi kullanılacak? bu derginin çalışanları için kartı, kalemi çakmağı, ya da kartviziti olmayacak mı? o zaman o büyüteç ve dünya baskıda sorun çıkarmayacak mı?Yok ya naptınız siz öyle ben düz lisede okuyorum.Profesyonel değilim sadece bir tane bastırcam dergiden...
Yahuu logoda hiç sen fotoğraf kullanıldığını nerde gördün görülmüş bir şey değilBen ortada çok komik birşey göremiyorum.Ayrıca şunu da belirtiyim yıllardan beri dergi çıkarmıyorum.Daha ilk denemem(Dergi logosu olarak))
![]() |
Etiketler |
buyutec, calismasi, dergisi, logo |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
Edebiya dergisi kapak çalışması | SONberikan | Corel Draw | 0 | 03 Ocak 2009 15:16 |
sağlık dergisi logo çalışması | grafideal | Logo Tasarımları | 18 | 05 Ağustos 2008 23:02 |
inşaat dergisi kapak çalışması | nhtbdll | Kitap kapağı, broşür, menü vb. | 16 | 03 Mayıs 2008 10:11 |
Lise Dergisi Kapak Çalışması | zecekic | Kitap kapağı, broşür, menü vb. | 14 | 11 Nisan 2008 13:21 |
Dekorasyon Dergisi Kapak Çalışması | ayyildiz76 | Kitap kapağı, broşür, menü vb. | 8 | 15 Ocak 2008 14:37 |