Logo Tasarımları - Cenk İnşaat Logo Concept ...
![]() |
Cenk İnşaat Logo Concept
|
Sponsor Links |
Sponsor Links |
yorumlar için çok teşekkür ederim arkadaslar.ancak sızlerınde dıkkatınden kaçmayan bır husus var ama bu bilinerek yapılmıstır.olayın tam donum noktası dıyebılırım vurgulamak ıstenılen sonuca ancak bu sekılde ulasabıldım yanı yapılan hersey ıstenılerek yapılmıstırTuzak bir logo sanırım. Ben de arkadaşların dediğini söylecektim. Yeminle...dıkkatınız taktire şayan tebrıkler
![]()
Tuzak bir logo sanırım. Ben de arkadaşların dediğini söylecektim. Yeminle...![]()
yorumlar için çok teşekkür ederim arkadaslar.ancak sızlerınde dıkkatınden kaçmayan bır husus var ama bu bilinerek yapılmıstır.olayın tam donum noktası dıyebılırım vurgulamak ıstenılen sonuca ancak bu sekılde ulasabıldım yanı yapılan hersey ıstenılerek yapılmıstırbu husus, sanırım çubuklardan alttan 2. ve 3. nün aralıkları. eğer bilerek bu açıklık verildi diyorsanız, önerim bu aralığı biraz daha arttırmanız, daha belirgin hale getirmeniz. zira buradaki herkes grafiker, tasarımcı vs. yani bu farkı belki ilk bakışta görebilecek insanlar. ama bizim sektör dışındaki diğer insanların da logoda ilk bakışta bunu algılaması gerekir.dıkkatınız taktire şayan tebrıkler
![]()
Sponsor Links |
![]() |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
Cenk Saatçilik logo | Nihat BAYSAL | Logo Tasarımları | 32 | 26 Şubat 2009 12:04 |
Detay İnşaat Logo | hakan_47 | Logo Tasarımları | 22 | 07 Ekim 2008 21:29 |
Kesik İnşaat Logo | Mustafa KÜÇÜK | Logo Tasarımları | 9 | 10 Eylül 2008 09:10 |
Metehan İnşaat Logo | kopukhasan | Logo Tasarımları | 5 | 06 Eylül 2008 14:10 |
İnşaat Firmasına Logo | muratz | Logo Tasarımları | 11 | 30 Temmuz 2008 19:19 |