Deneme Çalışmalar - Çerkes Şenliği Afiş Çalışması ...
![]() |
Çerkes Şenliği Afiş Çalışması
|
Sponsor Links |
Önceki siyah çalışmanıza göre bu daha da iyi.Ama daha da iyi olabilirdi tabi.Yorum yapan ve yapacak olan herkese şimdiden teşekkür ederim.
eskisine nazaran çok iyi birazda fontların üstünde yoğunlaş emeğine sağlık.Yorumun için çok teşekkürler. Fontlarla uğraşacağım.
birde kenardaki resimleri kesime denk getirme lütfennnnn.
Sponsor Links |
vay be benim memleketim bu ama kisir köyü değildimYorumun için çok teşekkürler.güzel olmuş eline sağlık
wed-design grafik işinden pek anlamıyorum ama beğendim benim beğenmem ne kadar önemliyse artık..öncelikle bir çerkez olarak şenlik nerde diye sormadan edemedimKesinlikle böyle düşünmeyin lütfen))
wed-design grafik işinden pek anlamıyorum ama beğendim benim beğenmem ne kadar önemliyse artık..öncelikle bir çerkez olarak şenlik nerde diye sormadan edemedimŞenlik Kütahya/Simav Kiçir Köyün'de 24 Mayıs Pazar Günü saat 10.30 Kahvaltıyla başlayacak 12.00 'de Eğlence başlayacak seni ve TÜM GRAFİKERLER NET AİLESİNİ BEKLERİZ. Afişi yaparken tarih net değildi onun için yazmamıştım tarihleri.))
Sponsor Links |
![]() |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
Birincilik alan bahar şenliği afiş tasarımlarım | msadik | Afiş Tasarımı | 18 | 08 Nisan 2010 09:07 |
Çerkes Şenliği Afişi | wed-design | Deneme Çalışmalar | 9 | 15 Mayıs 2009 01:20 |
Ege Bahar Şenliği Afiş | Majestic | Afiş Tasarımı | 15 | 10 Mart 2009 22:55 |
Kitap şenliği davetiye çalışması | tolgatumer | Kitap kapağı, broşür, menü vb. | 2 | 29 Temmuz 2008 16:12 |