Logo Tasarımları - COLD | From the Black Mountains ...
![]() |
COLD | From the Black Mountains
|
Sponsor Links |
güzel bir çalışma olmuş kardeşim lakin baskıda o beyaz adres yazıları kaybolur buna dikkat ethehe eyvallah dostum saolasın, uyarınıda dikkate alıcam lakin biraz önce bir iş geldi, baskı işleride olacakmış, bende pek anlamıyorum bu matbaa işlerinden ya, hadi hayırlısı(her ne kadar hayal ürünü olsa bile)
isimdemi mıgırca?teşekkür ederim
bu arada çok güzel eline sağlık
Sponsor Links |
Amblem ve renk bütünlüğünün çok güzel işlendiği bir çalışma izlenimi verdi bana. Emeğinize sağlık. Başarılarınızın devamını dilerim...Eyvallah, çok teşekkür ederim.
hocam öyle font bende olsa ben akşama kadar logo yaparımFont aslında bilindik bir fonttur, DIN, DIN Black..nerden, nasıl bulduğunu sorabilir miyim?
teşekkür ederimGrafikte, bir kompozisyon hazırlarken hiç bir anlama gelmeyen gerçekle alakası olmayan kelime topluluğunun yazılanına mıgırca bunun konuşulanına da cıbırca denir. (bakınız mahşer-i cümbüş):smile:ama "mıgırca?" anlamadım ben mıgırca ne demek??
güzel bir çalışma olmuş kardeşim lakin baskıda o beyaz adres yazıları kaybolur buna dikkat etellerine saglık guzel calısma fakat.(her ne kadar hayal ürünü olsa bile)
Sponsor Links |
![]() |
Etiketler |
black, cold, mountains |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
3D Max Black | splendors | 3D Studio Max | 4 | 19 Ağustos 2009 07:55 |
Black & white | ozknyrk | Dijital Sanat | 8 | 15 Mart 2008 08:38 |
Black & White | ozknyrk | Afiş Tasarımı | 3 | 11 Mart 2008 18:14 |
Firefox 2 Vista Black | tumer | Yazılım Rehberi | 1 | 09 Temmuz 2007 12:32 |