Deneme Çalışmalar - corel draw/ gün doğumu ...
![]() |
corel draw/ gün doğumu
|
Sponsor Links |
Güneşe verilen degrade o kadar keskin denize yansımamalıydı.sanırım yansımalıydı diyecektiniz ben mi yanlış anladım?
Denizi güneş ile birleşen kısmı sarı değilde deniz mavisi renginde klabilirdi.
Ve deniz çk sert keskin dalgalı bir hal alabilirdi.
Corelde bu efectleri vermek mümkün.
Gün doğumunda gök yüzü kızıl olur evet ama bu kadar yoğun değil.
O kısımda da biraz kızıl turuncu renkleri gök mavisi ile yedirebilirdin..
gerçekten uzak bi çalışma olmuş..teşekkürler eleştirileriniz yeni çalışmalarım için önem teşkil edecektir..
örneğin güneşin sarısnın su ile kaynaşması güzel ama güneşten uzaklaştıkça (çalışmada sağa doğru) sudaki sarılar azalmalıydı..
denizin gökyüzü ile birleştiği yer çok keskin, güneş de öyle..
öyle bir tabloyu düşündüğümde gerçekte bu kadar keskinlik yok..
emeğine sağlık..
Sponsor Links |
denız ı nasıl yaptınız arkadaşlar daha yenı başladım çalışmalara yapamıyoruuummmgradient kullandım deniz ve göktüzü için sitemizde mevcut bilgiler var arama yaparak bulabilirsiniz teşekkürler...
Bence hoş bir çalışma olmuşteşekkür ederim diğer 2 çalışmamıda incelemenizi tavsiye ederim onlar daha iyi sonuç verdiler...
Elinize sağlık
![]() |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
Corel Draw Dersleri: Corel Draw ile POSTA pulu yapalım | grafifun | Corel Draw Dersleri | 15 | 15 Ağustos 2014 11:50 |
Corel Draw Dersleri: Corel Draw Hakkında Küçük Bir İpucu bitmap'e Effect uygulama | kasapcarlos | Corel Draw Dersleri | 14 | 06 Ocak 2013 12:06 |
Corel Draw Dersleri: ''Fotodan çiçek çizimi'' (Corel Draw) | kasta095 | Corel Draw Dersleri | 48 | 07 Temmuz 2011 15:29 |
Corel Draw Dersleri: Corel Draw' da Sayfa Kıvırma (Kısa Yol) | baygolge42 | Corel Draw Dersleri | 8 | 06 Mayıs 2009 11:10 |