Deneme Çalışmalar - corel draw / manzara2 ...
![]() |
corel draw / manzara2
|
Sponsor Links |
Ben çok beyendim debaşlıktada belirttiğim üzere corel draw kullanılmıştır dolgu rengi olarak texture fill kullanılmıştır corelin en çok sevdiğim yönlerinden biri budur zaten, istediğiniz görüntünün hemen hemen aynısını fill tool da bulabilirsiniz tabi üzerinde biraz çalışmanız gerekmekte
bu bulutlar vektörel değil corel den başka program da kullanmışsınız...![]()
Sponsor Links |
bu 2. çalışma umarım renkler hoşunuza gider
ben cok begendim..renk tonları felan süperrteşekkürler bende beğenerek yaptımeline saglık :angel:
teşekkürler ancak orda vurgulanmak istenen duruma pek uymuyor o sadeliği biraz bozuyor sizcede öyle değil mi sadece canlı olarak ağaçların olması benim için yeterli olmuştu
timsah_sg arkadaşım çalışmana bi ekleme yaptım sadece bi öneri![]()
bakış açısı diyorum emeğinize saygım war çok hoş olmuşteşekkürler arkası gelecek muhakkak
bence kuş orda ağacı daha fazla öne çıkarıyo
ama dediğim gibi bakış açısı çalışma sizin benmkisi sadece öneriydi kuş olmadanda güzel
Sponsor Links |
![]() |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
Corel Draw Dersleri: Corel Draw Hakkında Küçük Bir İpucu bitmap'e Effect uygulama | kasapcarlos | Corel Draw Dersleri | 14 | 06 Ocak 2013 12:06 |
Corel Draw Dersleri: Corel Draw için küçük ip uçları | jokermen | Corel Draw Dersleri | 13 | 12 Ekim 2012 13:28 |
Corel Draw Dersleri: ''Fotodan çiçek çizimi'' (Corel Draw) | kasta095 | Corel Draw Dersleri | 48 | 07 Temmuz 2011 15:29 |
Corel Draw Dersleri: Corel Draw' da Sayfa Kıvırma (Kısa Yol) | baygolge42 | Corel Draw Dersleri | 8 | 06 Mayıs 2009 11:10 |