Kartvizit Tasarımları - "Culture of Ottoman" isimli logo ve kurumsal kimlik çalışmam ...
![]() |
"Culture of Ottoman" isimli logo ve kurumsal kimlik çalışmam
|
Sponsor Links |
logonun fontu renkleri hoşuma gitti eline sağlık ama antetlisi falan çok resmi olmamışta renkli olmuş sankiBeğendiğinize sevindim,orada resmiden kastım hani devlet destekli projeler olur ya o şekilde birşey ortaya çıkarmaktı
tasarim hos guzel ancak Culture of Ottoman ingilizce grammer kurallarina uygun bir yazim degil.. "Culture of the Ottoman" , "The Culture of the Ottoman" , "Culture of the Ottoman Empire" isimlerinden biri olmasi gerekirdi..Dediğiniz doğru grammer bilgisine göre öyle olması gerekiyordu ama benim amacım
Sponsor Links |
dış konturları hiç kullanmasaydın daha iyi olurdu sanki diye düşündüm ve iç konturleride ince kullansan yada hiç kullanmasan mı acaba?değerlendirmeniz için teşekkürlereline sağlık
![]()
ilk çalışmanız mıhayır ilk çalışmam değil.
![]() |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
EKİP-1 Dizisi "FIRTINA" isimli afiş çalışmam | Biyolog | Deneme Çalışmalar | 5 | 30 Ağustos 2013 19:39 |
"alpryldz" kurumsal kimlik çalışmam | alperyildiz | Logo Tasarımları | 5 | 28 Ağustos 2013 06:53 |
"DUA Büyük Bir Sırdır" isimli AFİŞ çalışmam | Biyolog | Afiş Tasarımı | 1 | 19 Temmuz 2013 09:54 |
"NATO carservice" Logo ve kurumsal kimlik çalışmaları. | Cahit GÜLDEN | Logo Tasarımları | 21 | 11 Ocak 2010 13:07 |