Kartvizit Tasarımları - Devasa Bilişim Kartvizit Çalışması 2 ...
![]() |
Devasa Bilişim Kartvizit Çalışması 2
|
Sponsor Links |
Hoş bir çalışma olmuş ellerine sağlıkTeşekkürler![]()
Renkler, şekiller, yerleşim hepsi güzel ama biraz karışık gibi geldi belki biraz daha sadeleştirilebilir ...Aslında çok sadeleştirmiş halim
Sponsor Links |
Eskisinden daha güzel. Şık ve sevimli olmuşTeşekkürler harunirgin![]()
anladığım kadarıyla bu iş zevk meselesi ve herkesin zevki farklı ben beğendim kolay gelsinAslında bütün işimiz zevk meselesi
Teşekkürler harunirginhaklısın sanırım arz talep meselesi diye değerlendirmek daha doğru.
Aslında bütün işimiz zevk meselesiYada Arz talep meselesidir müşteri ister yaparsın zevkini katamazsın. Beğenmene sevindim
![]()
haklısın sanırım arz talep meselesi diye değerlendirmek daha doğru.Ama benim kartımda arz talep meselesi yok kendi zevkim :rofl: Teşekkürler tekrardan![]()
Sponsor Links |
![]() |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
Devasa Bilişim Logo Çalışması 2012 | Hasan ÇELİK | Logo Tasarımları | 33 | 11 Temmuz 2012 11:08 |
Devasa Bilişim Kartvizit | Hasan ÇELİK | Kartvizit Tasarımları | 45 | 03 Kasım 2011 11:58 |
okyanus bilişim kartvizit çalışması | msdesign | Deneme Çalışmalar | 7 | 18 Haziran 2010 15:46 |
Çankırı Bilişim Kartvizit Çalışması | cankiribilisim | Kartvizit Tasarımları | 2 | 21 Mayıs 2010 20:28 |