Kartvizit Tasarımları - DKS kemer logo ve kartvisit çalışması ...
![]() |
DKS kemer logo ve kartvisit çalışması
|
Sponsor Links |
Logo güzel ama arkaplanda kullandığınız renk pek uygun olmamış. Daha açık renkler denemelisiniz diye düşünüyorum. Elinize sağlıkdaha açık bir mavi ile tasarımı yapmıştım rengin koyu kaldığının bende farkındayım ancak renk tercihini patronumuz yaptı lacivert olsun istedi bunda karar kıldı onun için yapabileceğim birşey yoktu onun dışında kritik gelmedi zaten baskıdanda iyi bir sonuç gelirse sıkıntımız olmaz diye düşünüyorum teşekkürler...
Logoda ki mantık güzel ama kartvizitteki arka plan gereksiz logoyu da kapatmış.. Onun Yerine yine mavinin tonlarında düz bir arka plan daha mantıklı olur diye düşünüyorum.. Emeğinize Saygılarnot düştüm ama görmemiş olabilirsiniz o arka plandakiler sadece lak renk değil![]()
Sponsor Links |
Görmemişim ama lak'da abartı değil mi ?bende sadelikten yana olmama rağmen elimden birşey gelmedi istenileni yapmak biraz mecburi oldu![]()
yaptığınız çalışmanın logosu daha belirgin olmalı ayrıca, açılımda logodaki kemer ve D aynı betimlemesini kullanmanız işi basitleştirmiş birde tutup zemindede kullanmanız çalışma kalitesini çok aşağılara indirmiş....fikirleriniz için teşekkürler hem renk hem hemde lak için benim yapabileceğim birşey olmadı istek dolayısı ile yapmış bulundum logo ise tercih meselesi acele edilmese daha iyisi mutlaka çıkardı ama onun için çok zaman tanımadılar tekrar teşekkürler...amacım sizi kırmak değil sadece çalışmaya kendimce bir yorum yapmaktır.
Logo çalışman gayet başarılı olmuş emeğine sağlık..teşekkürler ilginize..
Sponsor Links |
![]() |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
Elf-Tek Kartvisit Çalışmaları | elf-tek | Kartvizit Tasarımları | 5 | 09 Nisan 2010 12:32 |
logo ve kartvisit çalışması istiyorum... | nisamz | Sonuçlanan İlanlar | 11 | 04 Ocak 2010 14:32 |
Kemer Kravat çalışması yorumlarınız beklerim.... | designator35 | 3D Studio Max | 4 | 22 Ağustos 2009 15:32 |
logo tasarımlarım... Kemer reach hotel | ozknyrk | Logo Tasarımları | 8 | 13 Ekim 2008 08:52 |
Gsm Kartvisit Çalışmam | mobilcell | Kartvizit Tasarımları | 2 | 17 Kasım 2007 13:26 |