2050 Yılında Bir Balık - Dünya'nın Farkında Mısınız? ...
Dünya'nın Farkında Mısınız?
|
Sponsor Links |
Sponsor Links |
Tebrikler çalışmalar çok güzel olmuşteşekkür ederim (:
Özellikle 1. yi çok beğendim yarışmada başarılar : )
"H2O, 2 hidrojen ve 1 oksijen molekülünün birleşmesiyle oluşan suyun formülü"eray son bölümü anlamadım.. Biri senin calismani mi caldi yoksa sen birininkini çalmakla mi suclandin.. Böyle ortaya atmisin ama aciklasan iyi olacak..
Bu çok saçma olmuş bence. He tamam, doğru. Fakat bu tip afişlerde neden böyle bir açıklamaya gerek duyduğunu anlayamadım. Sonuçta afiş bu. Bilmeyenler olsa da "Aa bu H2O dedikleri şey de ne lan?" diyecekler. Ya da "Ehehe baksana şurada haşikio yazıyor. Ne alakaysa ehehe. Alakaya maydonoz." diyecek. Yanındaki birisi de "O su demek akıllım..." diyerek aralarında bir espiriye dönüşecek ve reklam akılda kalacak... Anlatabildim umarım...
Ayrıca söylemeden edemeyeceğim. Bizim yapılan çalışmalara saygımız vardır. Kimsenin çalışmasını çalmayız ya da fikir yürütmelerine yardım etmemezlikyapmayız. Aksine belki bu çalışmadan daha farklı şeyler çıkar diye düşünmeye çalışırız. Ya da şahsen öyle yaparım ben. Dip not olarak ekleyeyim dedim. Çalışmalarının çalınacağı endişesiyle yaşama...
Başarılar dilerim...
eray son bölümü anlamadım.. Biri senin calismani mi caldi yoksa sen birininkini çalmakla mi suclandin.. Böyle ortaya atmisin ama aciklasan iyi olacak..aslında formülün yanına yıldız koymuştum ilk önce ama sonra görüntüyü bozuyor diye kaldırdım (:
Calismalara gelince.. ilki iyi ikincisi daha iyi.. formül kosuna gelince açıklama gerekli bencede... sadece formülün yanına bi yildiz isareti konulabilirdi belki..
Sponsor Links |
Etiketler |
dnyann, farknda, msnz |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
Dünya'nın 8. Harikası.. | el_chancho | Graficafe | 11 | 28 Aralık 2008 14:39 |
ilk afişim yorumlar mısınız | yalancocuk | Afiş Tasarımı | 9 | 14 Mayıs 2008 10:00 |
Yorumlar mısınız ? (F&F Hotels) | bLeed | Serbest Çalışmalar | 6 | 04 Mayıs 2008 13:28 |
Felaketin farkında mısınız? | Operadevil69 | 2050 Yılında Bir Balık | 64 | 10 Şubat 2008 17:09 |
Dünya'nın ikizi gibi gezegen | sercansarigul | Graficafe | 0 | 28 Temmuz 2007 15:06 |