Logo Tasarımları - Eko'l Logo ...
![]() |
Eko'l Logo
|
Sponsor Links |
AndroitYok yanılıyorsun. Forumumuzdaki sizlere gelen negatif eleştirilerin büyük bir kısmı artniyet gözetmeksizin sizlerin iyiliği içindir. Androit haklı bu konuda. Emin olabilirsin.
ilgilendiğin için sağolda biraz ağır eleştiri olmuş sarı lacivert sezdim
Ozaman şöyle anlatayım yukarda fazla detaylı yazamadım, siz bişeyler önerirsiniz buna göre.
İsim Eko'l 1903. o yüzden 1903 ü kaldırma gibi bir lüksüm yok. Beşiktaş amblemi klüp tarafından resmi izin olmazsa kullanılamıyor. O yüzden Beşiktaş amblemi taslağının üzerinde oynama yaptım, kenarları sivrileştirip ortayı oval yaptım içine yerleştireyim dedim.
Türk bayrağı ve A harfi mutlaka kullanıcam. Kartal kalkabilir. Nasıl birşey önerirsiniz?
..::Grafikerler.net Hizmetleri::..
..::Grafikerler.net Hizmetleri::..
![]() |
Etiketler |
ekol logo |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
Kotasız Avrupa Logo yarışması için Tasarladığım Logo | gommes45 | Logo Tasarımları | 10 | 27 Haziran 2008 16:22 |
VİP kartvizit, kişisel logo, uluslararası ViP holding logo, billboard afiş tasarımı y | kibritcan | Sonuçlanan İlanlar | 5 | 21 Haziran 2008 10:32 |
Google Logo Tasarım Yarışmasında İlk 30'a bile giremediğim logo tasarımım | byimaj | Logo Tasarımları | 19 | 24 Nisan 2008 16:08 |