Deneme Çalışmalar - Elazığ Polis Haber Doğru Haberin Merkezi ...
![]() |
Elazığ Polis Haber Doğru Haberin Merkezi
|
Sponsor Links |
Sponsor Links |
İlk yorumu da kendim yapayım, arkadaşlar en alttaki çapraz resimlerin altındaki kötü boşluğu fark ettim ancak dizgiyi çok acele ettirdiler, o alanı böyle bırakmak zorunda kaldım, acemiliğime verin artık...bende tam bu konuyu söyleyecektim..
Coreli yeni yeni öğreniyorum, ufak tefek aksaklıkları 2. sayıda düzelteceğim, ayrıca beğendiğinize sevindim, teşekkürler... (Not: Arkadaşlar ben bir tasarımcı, gazeteci yada programcı değilim, bir polis olarak yapabileceğimin en iyisini vermeye çalıştım)Öncelikle, bu işi yapanlara ve bu mesleğe saygı gösterdiğiniz için sizi yürekten tebrik ediyorum. Bunun dışında,
dizginiz acemi biri için oldukça iyi yalnız sayfada haber az sade 2 haber vermişsizin ve alt kısımda içe dönüşlere çok büyük yer ayırmışsınız sayfayı belirten numalar bile manşet kelimesinden büyük inş. diger sayılar daha iyi olacakarkadaşımıza katılıyorum. Devamını bekleriz. Kolay gelsin iyi çalışmalar.
Sponsor Links |
![]() |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
200 tl anahtar teslim web sitesi | goztepeli-bugi | Satılık Tasarımlar | 1 | 10 Mart 2010 16:46 |
Elinde Olan Varmı? Bir Gazetenin Psd Dosyası | gokanuysal | Psd Dosyaları | 8 | 07 Ocak 2010 23:48 |
Gazetenin birinci sayfasını tasarlamak için temel kavramlar | leventelpen | QuarkXPress | 1 | 12 Temmuz 2009 09:43 |
Bir yerel gazetenin başına geçtim. Reklam sözleşmesi lazım | Seostanbul | Reklam Sektörü | 0 | 09 Nisan 2009 22:17 |
yerel bir gazetenin ilk sayfası kırcaali haber | mkobra | Kitap kapağı, broşür, menü vb. | 5 | 03 Kasım 2008 15:16 |