öncelikle yüreğinize sağlık,biraz yerden yere vuracağım ama özeleştiri yapacağım...
Konsept olarak ilk bakışta recep diye anlaşılıyor. ortadaki c harfine benzeyen kısım p ile birleşmesinde sıkıntı olduğunu düşünüyorum, gözden kaçmış olabilir yada öyle bir birleşimi bence birleştirerek kapatabilirsiniz. vektörel anlamda sıkıntı yaşanacağını zannediyorum. ayrıca

yine c'ye takıldım ben içinde yazan kuaför yazısında sanırım karakteri biraz daha ince kullansanız daha albenili olacak. Gelelim renk konusuna mavi benim beynimde direkt (cool) soğuğu andırıyor. Ve içine nedense yine aynı tonda turkuaz yeşili stroke etmişsiniz. Erkekmi bayan mı belli değil. Yine alt kısımda bulunan makas şeklindeki çizgiler anımsatıyor yada ben öyle hayal ettim bir an için ne amaçla koyulduğunu bilmiyorm. fakat alt kısıma bordo rete slim bir makas süileti koyabilirsiniz yada bir vektörel insan figürü, tekrardan kolay gelsin ve şöyle bir hatırlatma daha logo çalışırken en azından fikir nebzinde tıkandıysanız, google amcadan görsellerden yardım alabilirsiniz.. Fikir açısından iyi olur kanısındayım