Bina çizimi logo da gerçekten gereksiz olacaktır
Binanın çizimi de gerçeğe uygun olacaksa pencereler baştan çizilmeli
Bina kongreyi temsil ediyor düşüncesi ile konulmuş ancak yıldız neyi simgeliyor onuda açarsanız memnun olurum
Zira bayrak olacağını sanmam çünkü ay yok ve yıldız düz konulmuş
Ayrıca çerçeve oldukça boş duruyor
Öncelikle yorum için teşekkürler HORUS. Ben de bina yerine başka bir obje kullanmak isterdim ama daha önce de söylediğim gibi aklıma Erzurum Kongresini yapıldığı binadan daha iyi temsil edecek bişey gelmedi. Bu yüzden bina resmini koydum. Üzerinde düşündüm ve arkadaşlardan öneri de bekledim ama gelmedi
Pencerelere gelince çok basit durduğunun farkındayım. Özellikle outline vermedim çünkü küçüldüğü zaman karmaşa yaratır düşüncesindeyim. Yıldızı ise özellikle binanın kulesinin üzerine koydum. Bir yükseliş ifade eder düşüncesiyle. Aynı zamanda yıldız Erzurum'un haritadaki yerine tekabül ediyo.
Bayrak konusundaysa Ay-Yıldız koymak aklımdan geçti ancak bu konuda belirli yasal sınırlamalar olduğunu biliyorum. Yani her logo yapan Türk bayrağını kullanamaz. Ve ayrıntılı bilgim olmadığından garantiye almak istedim.
Yani anlayacağınız benm kafamdaki tek sorun bina yerine ne konulabileceği. Ama onun için de çok geç
Tekrar teşekkürler. Saygılar.