Logo Tasarımları - Fidanelli Deri giyim Mağazası logo çalışmam ...
![]() |
Fidanelli Deri giyim Mağazası logo çalışmam
|
Sponsor Links |
Sponsor Links |
ben senin çalışmanda şuanda üç ayrı logo görüyorum diyebilirim. çünkü birbirinden okadar bağımsız duruyorki parçalar sanki 3 logoyu alt alta dizmişsin. en altta yazan uzantı birkere firma isminden küçük olmalı. çünkü yapılan iş veya ünvan firma ismiyle aynı ebatta olursa firma ismi işin gölgesinde kalır. ayrıca çizdiğin şekli küçültüp fidanellinin başına veya sonuna almanı tavsiye ederim. çizimi yaparken neyi düşündüğünü bilmediğim için sana deri çiz şunu çiz demeyecem. zaten bir firmaya logo yaparken adam deri üretiyor diye illa deri koyulmaz logoya. kolay gelsin% 90 lık kısmına aynen katılıyorum ama deri şekli konusunda değil çünkü o sektörü anımsatacak çok fazla malzeme yok yani neredeyse bütün yollar oraya çıkıyor
Sponsor Links |
![]() |
Etiketler |
çalışmam, deri, giyim, logo, mağazası |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
beyaz eşya satış mağazası için logo çalışması | ikizler grafik | Logo Tasarımları | 11 | 19 Kasım 2008 13:28 |
mobilya mağazası logo | grafideal | Logo Tasarımları | 5 | 27 Eylül 2008 15:42 |
Giyim Kartvizit çalışmam | by_kanarya | Kartvizit Tasarımları | 3 | 19 Haziran 2008 14:43 |
ebru deri etiket ve logo çalışmaları | grafikerkartal | Kitap kapağı, broşür, menü vb. | 12 | 02 Haziran 2008 14:07 |
Bayan Giyim Mağazası İçin Tabela | koko_mac1 | Afiş Tasarımı | 12 | 07 Şubat 2008 08:44 |