Deneme Çalışmalar - Floria Sigara Ambalajı Ön Yüzü ...
![]() |
Floria Sigara Ambalajı Ön Yüzü
|
Sponsor Links |
Çok güzel olmuş canım elleine sağlık, çok hoş gözüküyorYorum adına teşekkür ederim canım.
Kasta095' e söyliyecegim bana da versin ödev
Şaka bir yana, emeğine sağlı Yunus' cum...Kolay gelsin.
Yorum adına teşekkür ederim canım.Ben zor olanı severim canımYanlız zor ödevler veriyor. Notu da pek düşük. :P
Sponsor Links |
Gayet başarılı vede hoş bi r çalışma olmasına karşın genede biraz mat soluk vede fazlasıyla sade mi olmuşÖncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Çalışmanın sade olmasına özen göstedim. Bu tarz ambalajar hedef kitleyi doğrudan yansıtmalı ve direk ilgi odaklı olmalı. Bu sebeplede sade olmalı diye düşündüm. İnşallah amacım daha iyilerini yapabilmek zaten.
Kötü eleştiri yapmıyorum yanlış anlama.
Sen daha iyilerini yapabilirsin.
Başarılar...
Ben zor olanı severim canımDüşük puan veriyormuş. Öyle duydum ben canım.
Hmm...bakalım kaç vericek sana ona göre hazırlanıyım![]()
Yunus gerçekten çok güzel olmuşYorumunuz için teşekkür ederim. Kasta095 sigaranın silms olmasını ve bayanlara hitap etmesini istedi.
Kadının hatları ve dudağı çok güzel duruyor
Bir kaç çizgiyle bunu belirtmek herkesin harcı değil :wink:
Emeğine yeteneğine sağlık
Hatta olsaydı muhtemelen alır içerdim bu sigarayı :rofl:
Yani hem başarılı hemde bir okadarda tehlikeli bir çalışma olmuş :rofl:
Çok satardı ama her yeni başlayanın tiryakilik yani zarar görme sebebi sen olurdun![]()
Saygılar
F harfi fontsal olarak lora yazına bitişik değil. Bu arayı hem düzenlemek, hemde bir hava katmak amacıyla bu şekilde kullandım. Neden illa oval vermeliyim onu anlamadım ben.)
keşke ben sana pakey ölçüleri verseydımsigara paketim bitsin vererim:angel:
Floria.... yazı altında verdiğin çizgi üzerine oynamalasın: o çizgi Expand ettığın zaman sol tarafı 'F' harfi doğru yansma verseydın. yani demek istediğim ''f' harhinin alt kısmı oval değil mi? sende o zaman çizgi sol tarafı oval vermeleydın....
kadın şekli güzel, sanki dumak bir efekti var, ama sanki boş kaldı görüntu... Floria : Flora - çiçek öyle değil mi? bunun içinbence sağ tarafı ince çizgi olarak enteresan bir çiçek şekli olmalı.. sonuçta aromalı bir sigara olsun:angel:
emeğine sağılık
Sigara içmek sağılına zararlı:P:P:P:P:P:P
Sponsor Links |
![]() |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
fıyingcow süt ambalajı | patraclos | Deneme Çalışmalar | 10 | 18 Temmuz 2010 22:16 |
10 Kg Un Cuvalı Ambalajı | sungur59 | Ambalaj Tasarımı | 4 | 07 Mart 2009 19:52 |
Petitbeurre Ambalajı! | berguvan | Ambalaj Tasarımı | 13 | 21 Ağustos 2008 10:20 |
Toz İçecek Ambalajı | Nüket HOTALI | Ambalaj Tasarımı | 30 | 11 Ağustos 2008 22:03 |
Sigara her yerde yasaklandı fakat bir sigara hiç bir yerde yasaklanamadı.. | Ali KASAPOĞLU | İllüstrasyon Çalışmaları | 19 | 06 Haziran 2008 21:24 |