Sonuçlanan İlanlar - Freelancer Grafik Tasarım ve Web Yazılımcılar Aranıyor ...
Freelancer Grafik Tasarım ve Web Yazılımcılar Aranıyor
|
Sponsor Links |
..::Grafikerler.net Hizmetleri::..
Eğer bu seni rahatlatacaksa memnuniyetle yayınlarız. Ama firma bilgilerimizi gizli tutmak en doğal hakkım, sadece bizimle çalışabilecek arkadaşlara firma bilgilerimizi sunuyoruz. Teşekkür ederim.bu Cv ler toplanıpta sizin portfföyünüzde sağa sola gönderiliyormu?...Ciddi bir işveren olsanız mailleriniz firma adı altında olur. Tasarım canavarı olarak siz bize piyasaya yaptığınız çalışmalardan bu foruma ekleyinde en azından ön görüşmenizde sizlerle çalışmak isteyeceklerin onları ne tür çalışmaların bekliyeceğini gösterebilin.
Sponsor Links |
Eğer bu seni rahatlatacaksa memnuniyetle yayınlarız. Ama firma bilgilerimizi gizli tutmak en doğal hakkım, sadece bizimle çalışabilecek arkadaşlara firma bilgilerimizi sunuyoruz. Teşekkür ederim.Sizinle Çalışacak Olan Kişi de Doğal Haktan Faydalanıp Kendi Bilgi ve Çalışmalarını Göndermeksizin Sizinle İş Yapabilir O Zaman?
Sizinle Çalışacak Olan Kişi de Doğal Haktan Faydalanıp Kendi Bilgi ve Çalışmalarını Göndermeksizin Sizinle İş Yapabilir O Zaman?Tabikinde istiyen göndermeyebilir ama açık ve net konuşmak gerekirse, işlerini görmediğim biriyle de çalışmak istemem, sadece ben değil kimse çalışmak istemez. Diye düşünüyorum...
Sağlıklı İletişim İçin İki Tarafın da Net Olması Gerekmiyor mu?
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
Freelancer Grafik Tasarım / İstanbul | ews | Sonuçlanan İlanlar | 5 | 09 Temmuz 2010 08:08 |
Freelancer Grafik & Web Tasarım | djyalniz | Sonuçlanan İlanlar | 1 | 09 Nisan 2010 11:20 |
freelancer grafik ve web tasarım işi arıyorum | tuzsuz | Sonuçlanan İlanlar | 5 | 18 Mart 2010 14:48 |
freelancer- grafik tasarım ve web tasarım | nihavend77 | Sonuçlanan İlanlar | 1 | 15 Ağustos 2008 15:53 |