Logo Tasarımları - Gaf tasarım ajansına logo tasarımı ...
![]() |
Gaf tasarım ajansına logo tasarımı
|
Sponsor Links |
cıx olmamış. f ile a yi birleştirmen "Gof" olarak okutturuyor. ayrıca espaslar berbat. fikir bazında da bir olay yok. bir Kuaföre yapılsaydı belki olurdu ama sözkonusu "tasarım ajansı" olunca daha kendi logotype'ını yapamayan bir ajansa iş vermezlerdi diye düşünüyorum.Teşekkür ederim arkadaşım...logoda gördüğün her harfin espaslarından tut yükseklikleri, et kalınlıkları vs gördüğün ne kadar detay varsa hepsinin bi açıklaması var
"Ga" kisminin espası kalabilir ama "af" kısmını ayırmakla başla derim. bir de yaratıcı birşeyler katabilirsen olur.
Teşekkür ederim arkadaşım...logoda gördüğün her harfin espaslarından tut yükseklikleri, et kalınlıkları vs gördüğün ne kadar detay varsa hepsinin bi açıklaması varallah allah çok merak ettim açıklamayı. acaba "ismimiz gaf ajans, logotypeımızda da bir gaf yapalım" mantığı güdülmüş olabilir mi ?D yorum için mersi
birinci çalışma güzel ama tasarım yazısı oran olarak gaf yazısından çok küçük. biraz büyütmeni tavsiye edirim çünkü küçülünce okunması zorlar.
ajansın isminin gaf olma sebebi bence müşterilere karşı söylenmemesi gerekenleri söyleyecekler diyedir![]()
allah allah çok merak ettim açıklamayı. acaba "ismimiz gaf ajans, logotypeımızda da bir gaf yapalım" mantığı güdülmüş olabilir mi ?
Sponsor Links |
![]() |
Etiketler |
ajansına, gaf, logo, tasarım, tasarımı |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
reklam ajansına grafiker aranıyor | erolc | Sonuçlanan İlanlar | 17 | 12 Eylül 2009 19:46 |
VİP kartvizit, kişisel logo, uluslararası ViP holding logo, billboard afiş tasarımı y | kibritcan | Sonuçlanan İlanlar | 5 | 21 Haziran 2008 10:32 |
Google Logo Tasarım Yarışmasında İlk 30'a bile giremediğim logo tasarımım | byimaj | Logo Tasarımları | 19 | 24 Nisan 2008 16:08 |