Logo Tasarımları - gemi yat izolasyonu için logo çalışması ...
![]() |
gemi yat izolasyonu için logo çalışması
|
Sponsor Links |
başarılı bi çalışma bence ben beğendim ama sanki renkler daha mı canlı olsaydıEst.çok biliosan sen yap dicen
ama gerçekten başarılı bi çalışma olmuş tebrik ederim
Sponsor Links |
müşteri beğendiğine göre bizdemi beğenelimaçıkcası senin gibi müşterilerim de yok değil yani
İllaki eleştiri olsun diye yazmıyorum ama şuan müşteriniz olmadığıma seviniyorum) Olmamış..Renk seçimi, register, çapanın durumu, logodaki İzolasyonu çekiştirmen...
üstünde daha değişik sunumla daha güzel yapılabilir..örneğin sadece çapayla..sadece gemiyle..ama beğenmişler..
açıkcası senin gibi müşterilerim de yok değil yaniEn azından benim gibi göze hitap eden yaratıcılıkla sonuca ulaştıran duyarlı müşterilerin olduğuna sevindimD
yorumların için teşekkürler ama tasarım sadece kendi beğenilerini yapmak demek değil hitap ettiğin kişiye yönelmektir bir anlamda
Sponsor Links |
![]() |
Etiketler |
calismasi, Çalışması, gemi, icin, izolasyonu, logo, yat |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
tabela için logo çalışması | ganimet gökgün | Tabela, Billboard, Raket Pano Vb. | 3 | 18 Eylül 2008 10:52 |
won ajans için logo çalışması | GRAFİMERVE | Logo Tasarımları | 7 | 25 Ağustos 2008 09:33 |
Byajans logo çalışması için | uzfeyzi | Logo Tasarımları | 29 | 14 Ağustos 2008 09:15 |
bir poliklinik için logo çalışması | lokmanreklam | Logo Tasarımları | 8 | 13 Kasım 2007 15:58 |