Deneme Çalışmalar - Gothic Grup Logotype ...
![]() |
Gothic Grup Logotype
|
Sponsor Links |
yazı karakterleri anlamsız ne kadar da gothic font olsada dimmu veya cradle in typo larını çok net okuyabiliyoruz onlarda gothic en azındanAnlamsız buldugun font kendi yaptığım fonttur.![]()
Aslında bende haça benzetmiştim ama herhalde değildir dedimAmacımızda heraldeleri kırmak değilmidir![]()
Anlamsız buldugun font kendi yaptığım fonttur.özellikle bu konuya yoğunlaşalım.. hazır font kullanılabilir ama üstünde değişiklik yapmak veya kendi düşüncelerine uygun hale getirmekte tasarımdır bana göre..Kolaya kaçmayı kendim uğraştım sadece hazır font kullanmayı bende biliyorum taktir edersin ki
![]()
özellikle bu konuya yoğunlaşalım.. hazır font kullanılabilir ama üstünde değişiklik yapmak veya kendi düşüncelerine uygun hale getirmekte tasarımdır bana göre..
kendinin çizdiğini bilmiyordum belirtmemişsin ama çizim ise belirttiğiniz gibi biraz basit kalmışdahada iyi olması lazım...
Hazır bir fontun üstünde oynamakta yaratmaktan daha basit değilmidir. Yorumunuza ve düşüncenize saygım sonsuz yanlış anlaşılmasınkeşke öğrencilik bittiğinde herşey tamam diyebilsen ama olmuyor.. Herşeyi kademeli öğrenmen lazım bence bir dahaki çalışman daha başarılı olacaktır eminim.. Bende öğrenciyken Guns'n Roses logosunu çizmiştim birebir ama günlerimi almıştı.... Ama ne bilim daha öğrenciyiz ya öğrenicez
![]()
![]() |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
Gothic Wallpapers | ivles | Diğerleri | 2 | 07 Ocak 2010 17:55 |
Gothic background | kasta095 | Fotoğraf - Resim | 5 | 10 Haziran 2009 20:46 |
Century Gothic | serkoy | Tipografi Tasarımları | 0 | 20 Ağustos 2008 12:13 |
gothic resimler | miss_lotus | Fotoğraf - Resim | 1 | 15 Aralık 2007 12:09 |