tahtaya fırçayla yapılmış bir tabelaya benzetilmek istediğim fikrini nerden edindin bilemedim XD Alıntı yaptığın cümleyi anlamadığını düşünüyorum.
Peki
"küçük bir kasabacığın küçük bir lokantası, orda bir lokanta açsam alır fırçayı elime tabelasını yapardım."
Düşledim...Ahşap bir yapı,etrafta tahta iskemleler,yanda eskimiş bir kayıktan arta kalanlar, ortalık yemyeşil,küçük lokatanın sahibinin özenle yetiştirdiği ama inatla büyümeyen seyrek çiçekler...vs vs...düşlerim böyle gider...Ben olsam diye bir cümleye başladım, akabinde ekledim; Alır elime fırçayı bu doğallığı bozmamak adına fırçayla yapardım dedim (ki amaç o izlenimi vermekse) yorum yazmadan önce konu sahibinin açıklamalarını ve çalışmasını özenle incelerim herzaman...Sizde yorum yaparken aynı titizliği gösteriyor musunuz? yazdığınız yorumdan göstermediğiniz izlenimini çıkarıyorum zira alta bariz bir not düşmüştüm;" Tamamı şahsi fikirlerimdir" diye
Balık dünyasında alt yüzgeci büyük olan birçok balık var evet doğru ama balık figürü kullandığınız için açıklama yapmaya gerek duymamıştım. Aceba bu ufak lokanta balık dünyasından zengin bir menümü sunuyor? Balık dünyasıyla yakından ilgilenirim...
Logonuza baktığımda balık pişiren bir mekan gelmedi aklıma, içimden balık yemek hiç gelmedi...Sadece yazdığınız yazı nedeniyle mekanı düşledim.
Birtek yoruma bakıp (ki ne amaçla yazdığım anlaşılmamış) kişilerin bilgi düzeyini irdelemek bizim nekadar büyük bir hata yaptığımızın bir göstergesi değil mi? Bilgi düzeyim hakkında bir merakınız varsa forumda mevcut onlarca çalışmam var...
Yaptığım yorumları özenle yazarım...Aynı özeni sizin konunuzda da gösterdiğimi bilmenizi isterim...Ben bukadar özenli davranıyorsam , karşımdaki kişiden azıcıkta olsa özen göstermesini rica etmek kabalık olmaz sanırım.