Logo Tasarımları - Güleçler Gıda Logo çalışması ...
![]() |
Güleçler Gıda Logo çalışması
|
Sponsor Links |
bence aralarında en iyisi 3uncu olmus.Ne yalan söyleyeyim benim de en beğendiğim 3 numaralı çalışmaydı.Ama yönlendirme olmasın diye belirtmemiştim.3 numaralı çalışmayı ilk etapda "güleçler" kırmızı "Gıda Pazarlama" lacivert, daha sonra "güleçler" kırmızı "Gıda Pazarlama" siyah çalıştım.Ancak ikisi de bakıldığında sanayi ile ilgili bir firma izlenimi verdi bana.Yine de alternatif olabilir.Teşekkürler.
renk konusunda ben olsam daha kuvvetli renkler kullanırdım mesela guleçler yazısını lavicert yapardım. benim fikrimce
ellerine saglık
bence 3 hoş duruyoTeşekkürler.
Sponsor Links |
neden 3 logoda ısrarla aynı rengi seçtin çok mat kalmış...ilk ikisi logo bazında değerlendiremiyorum çinkü sırt sırta bakmış 2 tane ''g'' harfi 3.olacak büyük ihtimalLogoların kabul görmesi için Yazıların değişik şekil ve garfiklerle desteklenmesi zorunluluğu olduğunu ilk defa duyuyorum.Böyle olsaydı "Nokia,Samsung,Boch,Beko" vs.vs. gibi dünya çapında firmalar herhalde bunu keşfetmiş olurlardı.
Açıkçası benim ne renkler nede font hoşuma gitti. Gıda sektörü olunca biraz daha esnek ve yumuşak bir font iyi duru diye düşünüyorum. Renklerde öyle. 3 çalışmada yeterli gözükmüyor. Alternatif çalışmalar denemelisiniz.Nasıl alternatif? Renk mi? Font mu?
Kolay gelsin
Sponsor Links |
![]() |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
Alo Gıda Hattı - Gıda ürünleri Şikayet | hengame | Graficafe | 0 | 27 Ocak 2009 15:13 |
Gülşen Gıda ARaç Giydirme Çalışması | derux | Araç Giydirme | 0 | 21 Ocak 2009 14:48 |
soysal gıda logo calışması | behcetreklam | Logo Tasarımları | 14 | 06 Ekim 2008 16:33 |
gıda pazarlama logo çalışması | grafideal | Logo Tasarımları | 4 | 21 Nisan 2008 09:35 |
Gıda Firması için logo çalışması | Graf!ker | Logo Tasarımları | 12 | 05 Şubat 2008 17:39 |