Logo Tasarımları - Hangi Logo ? S.A. Arkadaşlar haber sitesi için logo tasarlamaya çalışıyorum şu ana kadar aşağıdaki logoları yaptım ama henüz istediğimi elde edemedim logolarla alakalı olarak fikir ve yorumlarınızı bekliyorum ayrıca sizdende konuyla alakalı ...
![]() |
Hangi Logo ?
|
Sponsor Links |
..::Grafikerler.net Hizmetleri::..
doğru söylüyorsunuz ama keşke birazda fikir verseniz çok faydalı olacağına eminimFikir derken? Zaten yukarıda yaptığım yorumlar nelerin üzerine gideceğiniz hakkında bir bilgidir. Ama siz bana şunu diyorsanız: Yukarıdan aşşağıya bir çizgi çiz. Onu harflerle ortala... vb... Kusura bakmayın. Sizin istediğiniz tamamiyle işin en zor kısmı zaten.
..::Grafikerler.net Hizmetleri::..
Fikir derken? Zaten yukarıda yaptığım yorumlar nelerin üzerine gideceğiniz hakkında bir bilgidir. Ama siz bana şunu diyorsanız: Yukarıdan aşşağıya bir çizgi çiz. Onu harflerle ortala... vb... Kusura bakmayın. Sizin istediğiniz tamamiyle işin en zor kısmı zaten.Yoksa bir program kullanarak iki harfi yan yana getirmekten kolay ne var?
Sponsor Links |
![]() |
Etiketler |
hangi, logo |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
hangi üniversiteler | sercansarigul | Kantin | 16 | 09 Haziran 2010 21:01 |
hangi LCD | nihavend77 | Donanım Rehberi | 5 | 10 Eylül 2008 17:08 |
Logo Tasarım Hangi Programlarla Yapılmalı?? | sercan_90 | Logo Tasarımları | 1 | 27 Haziran 2008 10:30 |
Sizce hangi logo? | ibrahimksm | Logo Tasarımları | 21 | 14 Haziran 2008 09:13 |
Hangi Logo Sizce? | GiTaRTiST | Logo Tasarımları | 31 | 06 Mart 2008 15:34 |