Sonuçlanan İlanlar - istanbul Avrupa yakasında stajyer veya yetiştirilmek üzere ...
istanbul Avrupa yakasında stajyer veya yetiştirilmek üzere
|
Sponsor Links |
..::Grafikerler.net Hizmetleri::..
Sponsor Links |
ilan günceldirsize mail attım ilgilenirseniz. *********
Youtube formatında yapmakta olduğumuz sitemizin (tasarımcımızın desteğiyle) girdilerini yapabilecek, az seviyede de olsa photoshop ve html bilen, azimli, hızlı kavrayan, yetiştirilmek üzere stajer aramaktayız.
Yerimiz Taksim/Şişane'dedir.
İlgilenenler ve iletişim için:
Zeynel ÖZTÜRK
IKIADAM REKLAM | Araç Kaplama | Fuar Stand Tasarımı | Araç Giydirme | Cephe Kaplama | Araç Folyo Kaplama | Fuar Stand | Fuar Tasarımları | Fuar Firmaları
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
DENEYİMLİ GRAFİKER - İstanbul | reborn | Sonuçlanan İlanlar | 15 | 04 Haziran 2012 23:24 |
istanbul avrupa yakasında iş arıyorum ''grafik tasarımcı'' | Rüzgar ALPASLAN | Sonuçlanan İlanlar | 8 | 15 Aralık 2010 17:59 |
istanbul'da yetiştirilmek üzere grafiker veya stajyer | asıl aslı | Sonuçlanan İlanlar | 3 | 15 Haziran 2010 18:59 |
Acil avrupa yakasında yetiştirilmek üzere 2.öğretimde okuyan öğrenci | B-RoCK | Staj Yeri Arayanlar | 5 | 02 Mart 2010 10:49 |
grafiker veya web tasarımcı stajyer yada yetiştirilmek üzere iş arıyorum | istanbulllu21 | Sonuçlanan İlanlar | 0 | 02 Ağustos 2008 12:37 |