Logo Tasarımları - İstanbul Çankırı Gençlik Derneği Yeni Logo Yardım! ...
![]() |
İstanbul Çankırı Gençlik Derneği Yeni Logo Yardım!
|
Sponsor Links |
Logonun üzerinde biraz daha görsellik kazandırıcı çalışma yapmalısın. Bide bölesine birbirine ayrık vede kopuk bi görüntü meseleyi izah edemiyıo. Konuyu anlatmıo. Yane istediin görüntüyü weremezsin.Onlarda beğenmedikleri için değiştirmeyi düşünüyorlarmış zaten..Yukarıdaki yazıyı okudunuz mu?
Başarılar genede
Sponsor Links |
Logonun üzerinde biraz daha görsellik kazandırıcı çalışma yapmalısın. Bide bölesine birbirine ayrık vede kopuk bi görüntü meseleyi izah edemiyıo. Konuyu anlatmıo. Yane istediin görüntüyü weremezsin.Sevgili kardeşim,
Başarılar genede
Onlarda beğenmedikleri için değiştirmeyi düşünüyorlarmış zaten..Yukarıdaki yazıyı okudunuz mu?Okudum tabikide. Hatta bu konuyla ilgili bir müddet msn aracılığıyla görüştüm bile. Ama arkadaş eğer logo tasarımı istemişse ben ona göre cevap vermemişsem zaten konu yanlış yere açılmış demektir. Onun içinben normal şartlarda olması gerektiği gibi yapıyorum. Yani olumlu yönde eleştiriyorumç
Sevgili kardeşim,Haklısın kardeşim. Daha dikkatli olacağım inşallah. Teşekkürler
Lütfen Türkçe yazarken güzelim Türkçemizi bozmamaya özen gösteriniz
Teşekkür ederim
![]() |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
İSTEK!:. AGD (anadolu gençlik derneği) ' nin vektorel logosu .:!ACİL | yildiz.enes | Logo Tasarımları | 6 | 23 Mart 2011 15:46 |
Dernek İçin Yaptığım Logo Çankırı Yapraklı Kırzeyve Köyü | anıt06 | Logo Tasarımları | 19 | 07 Mart 2009 15:09 |
Çankırı Karatekin Üni. Logo Çalışmalarım | MJ4 | Logo Tasarımları | 36 | 11 Ocak 2009 15:33 |
POYRAZ "Karadeniz Gençlik Derneği" | elzem | Logo Tasarımları | 16 | 02 Kasım 2008 13:10 |
Anadolu Gençlik Derneği Kartpostal | mehmed0101 | Kitap kapağı, broşür, menü vb. | 6 | 25 Eylül 2008 11:06 |