Kartvizit Tasarımları - kartvizit tasarımı ...
![]() |
kartvizit tasarımı
|
Sponsor Links |
Orta kısım fazlasıyla boştavsiye ettiğiniz bir şey var mı ? kartiviziti dolu dolu yapmayı pek uygun bulmuyorum
tavsiye ettiğiniz bir şey var mı ? kartiviziti dolu dolu yapmayı pek uygun bulmuyorumTasarımınıza karışmak istemem ancak dha farklı şeyler denenebilir tabiki.
tavsiye ettiğiniz bir şey var mı ? kartiviziti dolu dolu yapmayı pek uygun bulmuyorum
Sponsor Links |
kartvizitiniz hoş, ama biraz gösterişsiz olmuş, doldurmaktan ziyade biraz hareketlilik katılabilir fikrindeyim.mekan hareketli bir yer değil o yüzden hareket katmak bence iyi değil kartvizitten dukkanın sakın bir cafe nargile keyif yeri algılanmasını istedim
mekan hareketli bir yer değil o yüzden hareket katmak bence iyi değil kartvizitten dukkanın sakın bir cafe nargile keyif yeri algılanmasını istedimsiz bilirsiniz ben nacizane fikrimi söyledim..
![]() |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
Kartvizit Tasarımı | ffatihh | Kartvizit Tasarımları | 2 | 02 Temmuz 2011 15:18 |
web tasarımı ,logo, kartvizit tasarımı | suleyman_99 | İş Arayan İlanları | 1 | 01 Eylül 2009 12:51 |
kartvizit tasarımı | grafikker | Kartvizit Tasarımları | 57 | 17 Kasım 2008 14:33 |
kartvizit tasarımı | Ufuk Cebeci | Kartvizit Tasarımları | 5 | 04 Haziran 2008 23:30 |