Kartvizit Tasarımları - Kendime Yaptığım Kart Çalışması Önerileriniz önemlidir :) ...
![]() |
Kendime Yaptığım Kart Çalışması Önerileriniz önemlidir :)
|
Sponsor Links |
Görselinizi eklemeyi unutmuşsunuz.diyosun
Sponsor Links |
kankalar neyin kafasını yaşıyorsunuz siz? adam tasarm için fikir istemiş yaSevgili grafikerler ailesinin ferdi, arkadaşımız demiş ki; "Merhaba arkadaslar kendi firmamız için yaptığım kendime ait olan kartviziti bastırmadan önce fikirlerinizi almak istedim" yani ortada bir çalışma var ama biz görmüyoruz firmanın cinsi ne bilmiyoruz ama fikir istiyor ! Burdaki mantıksal hatayı bana bir söylesene yada senin fikrini merak ettim sen ne düşünüyorsun ?![]()
Sevgili grafikerler ailesinin ferdi, arkadaşımız demiş ki; "Merhaba arkadaslar kendi firmamız için yaptığım kendime ait olan kartviziti bastırmadan önce fikirlerinizi almak istedim" yani ortada bir çalışma var ama biz görmüyoruz firmanın cinsi ne bilmiyoruz ama fikir istiyor ! Burdaki mantıksal hatayı bana bir söylesene yada senin fikrini merak ettim sen ne düşünüyorsun ?"önerileriniz doğrultusunda çalışıcam şimdiden teşekkürler"
"önerileriniz doğrultusunda çalışıcam şimdiden teşekkürler"Abi sen nerden anlıyorsun ki çoktan çalışılan bir çalışma var bizim fikirlerimiz doğrultusunda da değişikliğe veya yeniliğe gitmek istiyor(En doğal hakkı). Ama çalışma yok komposizyon yok başlık yok neyin fikrini sunacağız ? Bunu bir açıkla bana lütfen..
adamçalışmamış henüz ... varmı bi problem?
![]() |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
Kendime Yaptığım Kart Çalışması Önerileriniz önemlidir :) | cemnas | Kartvizit Tasarımları | 1 | 10 Ocak 2013 11:56 |
Bir Şiirimin E-Kart Çalışması ( Önerileriniz ? ) | alicansofu | Serbest Çalışmalar | 3 | 12 Mayıs 2010 22:19 |
kendime yaptığım bir kartvizit çalışması | efoja | Kartvizit Tasarımları | 23 | 18 Aralık 2008 15:07 |
kendime yeni bir kart çalışması yaptım.sizce hangisin daha uygun | dgul79 | Kitap kapağı, broşür, menü vb. | 8 | 13 Eylül 2008 14:31 |
kendime yaptığım afiş çalışması | atak atak | Afiş Tasarımı | 5 | 13 Nisan 2008 16:33 |