Bu corelde değilde daha çok photoshop gibi üstündeki efektler çok basit brush kullanılmıs...gölgelendirmeler 4-5 tık.... fln fln... nasıl yapıldıgı uzun hıkaye... 
logoya gelınce bı grafiker için kalem fırça güzel fikir ama biraz daha zengınleştire bilirisin eline sağlık...
ilk önce FRTDESIGN arkadaşımızı bilgilendirmek istiyorum corel'de daha PhotoShop'tan daha fazla efect vardır Ballon Efect'i felan Bunları Zaten biliyorsun neyse. Konumuz Sen Değilsin Ama cok Sacma bir Yorumun Var Bunu Yakıstıramadımı belirtmek icin alıntı yaptım umarım kimse kızmaz bana boşuna flood yapıyorum diye.. hee bu arada Arkadaşımız Zaten Corel'de yaptım diye bir Acıklamada yapmamış tek Grafik Programlarıda Coreldraw ve PhotoShop değildir daha yüzlerce grafik programı var dünyada ve teknik programlar
Evet Arkadasım Logona Gelince Şekik Güzel Fikir, Yalan Yok Ama Calısma Berbat Siyah Renk Basta Gitmemiş Beyaz gölge Vermişsin Işık Saçar gibi dursun Diye Calısmaya Bu Hiç Gitmemiş. Logonun İcindeki Sekillere Zaten Pek Dikkat Etmedim cünkü göz yormaktan baska birşey yaptığı yoq. Logo'nu Biraz DAha Sadeleştirirsen daha güzel olur ve Bir Kaç Klasik Harekettede buluna bilirsin alltan üstten cizgi atabilirsin. Kolay geLsin İyi Calısmalar.