Deneme Çalışmalar - kişisel kartvizit çalışmam Grafiq Creatives ...
![]() |
kişisel kartvizit çalışmam Grafiq Creatives
|
Sponsor Links |
..::Grafikerler.net Hizmetleri::..
gayet güzel bir calısma hangi programla yaptınteşekkürler.photoshop ve corel kullandım.
Sponsor Links |
Hoş qörünümlü yanlız isim fontunuzu okuyamadım çok fazla belirqin değilyorum için teşekkürler.isimde kullandığım font konusunda haklısın değişebilir.renk konusunda yeşili özellikle beyaz rengi vurgulaması için kullandım.
renklerde siyah turuncu beyaz qüzel oluyor ama yeşil işin içine qirince biraz fazla qibi
Lost yazısının yanında bişeyler var ama tam belirqin olmadığı için anlayamadım =)
tabi bunlar bnm yorumlarım başarılar
firma isimin ön plana çıkartmalısın.. fontların ya büyük ya da okunaklı olmalıdır.. ama çok güzel uyum sağlamış.. devamını dilerimyorum için teşekkürler.Yazı fontları konusunda haklısınız sanırım önemli bir eksiklik herkes bundan bahsediyor.:rofl:![]()
Sponsor Links |
![]() |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
Kişisel Kartvizit Tasarımı | mesutceliq | Kartvizit Tasarımları | 17 | 10 Mayıs 2009 10:56 |
İsmail EYÜPOĞLU Görsel Sanatlar Eğitmeni kişisel kartvizit çalışmam | anda | Kartvizit Tasarımları | 8 | 11 Mart 2009 17:36 |
::kişisel kartvizit tasarımı:: | Rüveyda SALIK | Kartvizit Tasarımları | 30 | 30 Mayıs 2008 05:28 |