Logo Tasarımları - Kitabevi ve yayınevi logosu (Değerlendirmelerinizi bekliyorum..) ...
![]() |
Kitabevi ve yayınevi logosu (Değerlendirmelerinizi bekliyorum..)
|
Sponsor Links |
köşeli parantezlerin fonttan alıntı olduğu ortada diğer siyah vectorler el ile çizilmiş olabilir dolayısıyla köşeli parantez yerine daha özgün bir şekil üretebilirsin.Logo kompozisyonu gayet iyi yukarıdaki küçük ayraçlarsa daha önce gördüğüm bir basım yayın evi logosunu anımsatmıyor değil.daha özgün olma yoluna git renk seçimi ilk anlamda iyi diyemem ama gri fon üzerine böyle durması biraz normal ara renkler ve modern tasarım renklerinin uyumu hakkında biraz inceleme yap.eline sağlık...Öncelikle değerlendirmeniz için teşekkür ederim. Fakat sorularımın hiçbirine yanıt vermemişsiniz.
1. Logonun verdiği mesaj anlaşılıyor mu? Kitabevinin adı ile logo arasındaki ilişki kolay kurulabiliyor mu?demişim. Ama sizin işin bu kısmına pek alâka göstermediğiniz anlaşılıyor. Öyle olsaydı üst kısımdaki çizgilere "yukarıdaki küçük ayraçlar" demezdiniz. Ya da en azından "Ben bu 'yukarıdaki küçük ayraçlar'ın ne ifade ettiğini anlamadım" derdiniz.
küçük ayraçlar bana sanki daha önce gördüğüm bir yayın evini anımsatıyor dedim.daha derin incelersen yorumum sorduklarına birnevi karşılık veriyor.Valla benim buradan çıkardığım tek bir sonuç var: Logodaki "tan borusu" ve ondan çıkan sesi ifade eden çizgiler anlaşılmıyor. Yani logo ile kitabevinin/yayınevinin adı arasındaki ilişki kurulamıyor.
evet şöyle bi yayın
fazla bir bağ olmayabilir ama eğer bu işle uğraşıyorsan anlamış olman gerek.
Sponsor Links |
![]() |
Etiketler |
bekliyorum, değerlendirmelerinizi, kitabevi, logosu, yayınevi |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
Arkadaşlar bana eczacılık logosu lazım yardımlarınızı bekliyorum | abicer | Vektörel | 7 | 08 Haziran 2013 08:37 |
Ably Yayınevi | grafishop | Logo Tasarımları | 52 | 08 Nisan 2011 17:42 |
OKUL yayınevi Logo | patraclos | Logo Tasarımları | 11 | 12 Temmuz 2008 14:20 |
yeni yaptığım kitabevi logosu | gommes45 | Logo Tasarımları | 3 | 08 Temmuz 2008 08:35 |
hak yayınevi logotyp | tabu | Logo Tasarımları | 10 | 12 Ocak 2008 11:32 |