Grafik Tabletler ile ilgili soru ve sorunlarınız. - Konsept çizim için grafik tablet önerisi? ...
![]() |
Konsept çizim için grafik tablet önerisi?
|
Sponsor Links |
Sponsor Links |
Tabletim bu akşam 19:05'de geldiA. Niklas Jansson ve Paul Richards'ın, işin özünü çok iyi anlatan derslerini ve konsept tasarımcı linklerini dikkatle incelemenizi tavsiye ederim:Hemen bir çizim yaptım elim şimdiden biraz alıştı gibi ama daha çok yol var öğrenmem için.
Bir de sorum olacak, şimdi bu tabletin çizim yaptığım yüzeyi sanki çiziliyor gibi geldi bana, bu normal midir, yani çizim yaptığım kısımlarda kalıcı izler oluştuğunu farkettim. Bu izler bütün tabletlerde olur mu ve normal bir durum mudur?
Sponsor Links |
![]() |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
Grafik tablet nedir? Ne işe yarar? Grafik tablet nasıl kullanılır? | asıl | Photoshop ve Tablet kullanımı | 82 | 26 Temmuz 2019 08:44 |
Tablet ile Photoshop'ta çizim yapmak için öneriler | Blg | Photoshop ve Tablet kullanımı | 21 | 10 Nisan 2015 11:00 |
Grafik Tablet Önerisi? | misek | Grafik Tabletler ile ilgili soru ve sorunlarınız. | 22 | 29 Ocak 2015 21:13 |
Mac için grafik tablet ne önerirsiniz? | fotofiker | Photoshop ve Tablet kullanımı | 4 | 25 Aralık 2008 20:51 |
Grafik tablet önerisi? | omerayar | Grafik Tablet Kullanım Alanları | 1 | 25 Haziran 2008 20:14 |