bu benım ilk calısmam yorumlarınızı beklıyorm
U ukorucu 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 21 Mar 2009 Mesajlar 10 Tepkime puanı 0 26 Eki 2009 #1 bu benım ilk calısmam yorumlarınızı beklıyorm
TC3D Graphic Design Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 23 Kas 2008 Mesajlar 5,287 Tepkime puanı 212 Konum İstanbul 26 Eki 2009 #2 Günaydın ukorucu açıklama yaparmısın bu ne olacak hoş duruyor. ?
U ukorucu 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 21 Mar 2009 Mesajlar 10 Tepkime puanı 0 26 Eki 2009 #3 gunaydın calıstıgım fırmada tasarımcı arkadas ayrıldı 12 kasımda cnr oto.fuarı var orası ıcın yapılacaktı bende amator olarak bı calıstım tecrubelı arkadasların goruslerını almak ıstedım yada fikir
gunaydın calıstıgım fırmada tasarımcı arkadas ayrıldı 12 kasımda cnr oto.fuarı var orası ıcın yapılacaktı bende amator olarak bı calıstım tecrubelı arkadasların goruslerını almak ıstedım yada fikir
K keskinreklam 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 29 Tem 2009 Mesajlar 17 Tepkime puanı 0 26 Eki 2009 #4 herşey güzelde tse ve ıso gibi logoların mevcut yeri saçma bilirsin genelde bunlar arabadan daha geri planda kalır
herşey güzelde tse ve ıso gibi logoların mevcut yeri saçma bilirsin genelde bunlar arabadan daha geri planda kalır
U ukorucu 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 21 Mar 2009 Mesajlar 10 Tepkime puanı 0 26 Eki 2009 #5 Ama bunlar yani bu belgeler olmadan ihracat yapamıyoruz.O yuzden bızım için önemli ve ön planda olması gerek
Ama bunlar yani bu belgeler olmadan ihracat yapamıyoruz.O yuzden bızım için önemli ve ön planda olması gerek
U ukorucu 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 21 Mar 2009 Mesajlar 10 Tepkime puanı 0 26 Eki 2009 #6 33 kısı goruntulemıs ama 2 tane cewap var
B BuRaQ1907 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 4 Eyl 2009 Mesajlar 52 Tepkime puanı 1 27 Eki 2009 #7 kırmızı kenarlıklar çok uzamış diğerleriyle kesişmiş ben olsan resimleri kare yaparım kenarına stroke atarım çok daha hoş olur gözde yorulmaz bunun dışında gayet iyi
kırmızı kenarlıklar çok uzamış diğerleriyle kesişmiş ben olsan resimleri kare yaparım kenarına stroke atarım çok daha hoş olur gözde yorulmaz bunun dışında gayet iyi
demoN 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 3 Ara 2007 Mesajlar 2,278 Tepkime puanı 69 27 Eki 2009 #8 Alt kısma verdiğin degradenin kenar çizgisini kaldırsan ve kırmızı çizgi uzantılarını ayarlasan daha hoş görünür.İlk çalışmaya göre iyi.Başarılar.
Alt kısma verdiğin degradenin kenar çizgisini kaldırsan ve kırmızı çizgi uzantılarını ayarlasan daha hoş görünür.İlk çalışmaya göre iyi.Başarılar.