Arkadaşyar resimdeki fontu bulamadım. Yardım ederseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekür ederim.
ews 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 8 May 2008 Mesajlar 54 Tepkime puanı 0 22 Ara 2009 #1 Arkadaşyar resimdeki fontu bulamadım. Yardım ederseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekür ederim.
creedwar Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 7,974 Tepkime puanı 104 22 Ara 2009 #3 https://www.grafikerler.net/foruma-resim-yuklemek-t39675.html#post36108 konusunu incelemende fayda var..Çünkü ortada resim diye tabir ettiğin birşey yoktu Daha büyük şekilde yükleyebilirsen yardımcı olunabilir
https://www.grafikerler.net/foruma-resim-yuklemek-t39675.html#post36108 konusunu incelemende fayda var..Çünkü ortada resim diye tabir ettiğin birşey yoktu Daha büyük şekilde yükleyebilirsen yardımcı olunabilir
graphicturk Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 5 Mar 2008 Mesajlar 11,407 Tepkime puanı 352 Yaş 52 Web sitesi www.graphicturk.com 22 Ara 2009 #4 resmi biraz daha büyük yüklemeyi dene bir dahakine fontun adı bremen blk bt
ews 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 8 May 2008 Mesajlar 54 Tepkime puanı 0 22 Ara 2009 #5 Evet resim ufak ama taramadan yüklüyorum buraya.. çok acil lazım bana bu font..
graphicturk Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 5 Mar 2008 Mesajlar 11,407 Tepkime puanı 352 Yaş 52 Web sitesi www.graphicturk.com 22 Ara 2009 #6 fontun adını yazdım ama lakin mesajı okumamışın herhalde bremen blk bt
creedwar Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 7,974 Tepkime puanı 104 22 Ara 2009 #7 graphicturk' Alıntı: ama lakin mesajı okumamışın herhalde bremen blk bt Genişletmek için tıkla ... Sağolasın mustafa abi
graphicturk' Alıntı: ama lakin mesajı okumamışın herhalde bremen blk bt Genişletmek için tıkla ... Sağolasın mustafa abi
graphicturk Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 5 Mar 2008 Mesajlar 11,407 Tepkime puanı 352 Yaş 52 Web sitesi www.graphicturk.com 22 Ara 2009 #8 rica ederim creedwar' Alıntı: Sağolasın mustafa abi Genişletmek için tıkla ... yazıyı okurken biraz zorlandım ilk başta ama zaten gözlük kullanıyorum birde küçücük resim :rofl:
rica ederim creedwar' Alıntı: Sağolasın mustafa abi Genişletmek için tıkla ... yazıyı okurken biraz zorlandım ilk başta ama zaten gözlük kullanıyorum birde küçücük resim :rofl:
ews 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 8 May 2008 Mesajlar 54 Tepkime puanı 0 22 Ara 2009 #9 Okudum.. onu aradım buldum.. Çooook tşkr ederim size graphicturk.. Beni büyük bir dertten kurtardınız.. çook saolun.. iyi çalışmalar dilerim..
Okudum.. onu aradım buldum.. Çooook tşkr ederim size graphicturk.. Beni büyük bir dertten kurtardınız.. çook saolun.. iyi çalışmalar dilerim..
graphicturk Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 5 Mar 2008 Mesajlar 11,407 Tepkime puanı 352 Yaş 52 Web sitesi www.graphicturk.com 22 Ara 2009 #10 rica ederim ews' Alıntı: Okudum.. onu aradım buldum.. Çooook tşkr ederim size graphicturk.. Beni büyük bir dertten kurtardınız.. çook saolun.. iyi çalışmalar dilerim.. Genişletmek için tıkla ... önemli değil yardımcı olmak için buradayız
rica ederim ews' Alıntı: Okudum.. onu aradım buldum.. Çooook tşkr ederim size graphicturk.. Beni büyük bir dertten kurtardınız.. çook saolun.. iyi çalışmalar dilerim.. Genişletmek için tıkla ... önemli değil yardımcı olmak için buradayız