Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar video dersler hazırlıyorum. Coreli hiç bilmeyen bir kişi seviyesinde hazırlamaya çalıştım. İnşallah faydalı olur. Şimdilik bir tane yükledim. İşte linkimiz.RapidShare: Easy Filehosting
Arkadaşlar ben bu silinme işini anlamıyorum. Süresi falan mı var acaba. Neden bu kadar çabuk zamanda ölüyor bu linkler. Yüklemek sorun değil ama her zaman müsait olamıyorum. Ama sizin için yine de yüklemeye çalışcam inşallah.
evet arkadaşım malesef upload sitelerinin hemen hepsinde süre kısıtlaması var tabi üye değilsen bu kısıtlama var. Bende yeni üye olduğum için kaçırdım linkleri. En azından son kez yüklersen çok sevinirim kardeş :=)
Skarakule kardeşim ben bu linkler niye hata veriyor anlamıyorum. Üzerinden çok uzun zaman da geçmiyor. Vakit buldukçe yeniliyorum ama şu an tatildeyim. Belgelerim yanımda değil. Bir yolunu bulabilirsem linki yenilerim inşallah. Veya dosyayı indiren arkadaşlar varsa onlar da yükleme yapabilir aslında.