Neler yeni

freelance uzun süreli iş teklifi: PSD tasarımları HTML'e dönüştürme. - Türkiye Geneli

thepund

🌱Yeni Üye🌱
freelance uzun süreli iş teklifi: PSD tasarımları HTML'e dönüştürme.

Aranan Şehir: Türkiye Geneli

Çalışma Şartları: Serbest çalışan (Freelancer)

İşle ilgili açıklama: Merhaba,

Uzun süreli çalışmak üzere HTML ve CSS konusunda ortanın üzerinde bilgi sahibi. İstedikleri formatta .psd olarak teslim ettiğim tasarımları html'e dönüştürebilecek ve bazı basit alanları php ile güncelleştirilebilir hale getirbilecek freelance çalışan arkadaşlara ihticayım var. Sadece titizlik ve işleri zamanında teslim etmeleri gereklidir. Herhangi bir tasarım bilgisine, portfolyoya veya sektörel deneyime ihtiyaç yoktur.

İlgilenen arkadaşların yaptıkları bir kaç çalışmayı kendilerini anlatan birkaç cümle ve iletişim bilgileri ile birlikte aşağıdaki e-posta adresine göndermeleri yeterlidir.

Teşekkürler
iyi çalışmalar

E-posta: ik@thepund.com

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

İlanları - ya da da takip edebilirsiniz.

Alıntı Mesajın faydası! | E-ticaret nedir? |
thread_lock_new.gif
İlan kapatmak!

Önemli Hatırlatma:
Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır. Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.

thepund

🌱Yeni Üye🌱
gönderdiğiniz mailleri inceliyorum ilan hala güncel.

maydanoz

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar bende mail attım maillerinizi kontrol edebilirseniz sevinirim...

thepund

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkürler. Yoğunluktan dolayı hepinize dönüş yapılamadı.
Pazartesi gününe kadar ilan güncelliğini korumaktadır.
Pazartesi günü akşam değerlendirmeleri olumsuz olanlar bilgilendirilecek olumlu olan arkadaşlara ilk işleri verilecektir.
Teşekkürler.

iletişim: ik [at] thepund.com