Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sürekli görsellerinizi hatalı yüklüyorsunuz. Arkanızdan konularınızı düzeltmekten ben sıkıldım siz hatalı yüklemekten sıkılmadınz. Lütfen resim yüklemek ile ilgili konuyu dikkatli okuyunuz!
yaa bende anlamadım graphitürk tn yüklendi diyor bakıyorum açmıyo yüklediğim bende istemiyorum böle olmasını ama anlamadım yanii bende bu fotoğraf paylasımını daha kolay yaparsanız daha iyi olucak inanın bana hem paylaştığım bi konu hatalıysa onu kaldırmak istiyorum onuda gerçeklestiremiyorum..
Renklerin genelinde aynı seçimler mevcut. Biraz bu sektörün oturaklı renklerini incelemenizde fayda var diye düşünüyorum. Elle tutulur sağda ki en üst çalışma. Renkleri düzenlenerek oturabilir. Emeğinize sağlık
biraz daha sade çalışabilirsin bide renk bilginde sıkıntılı bence renkler cok karısık font seçiminin hatalı oldugunu düşünüyorum ş harfllerinin tırnaklarının masallahı var sadece benım yorumum bu yinede eline saglık
hocam ilk logonun amblemi çok çok güzel fakat fontlar yazılar ve renkleri bir o kadarda uyumsuz ve kötü seçilmiş... bence ilk logoyu elinize alın ve yazıları şekille ilişki kuracak şekilde uygun fontlar ve renklerle yeniden düzenleyin..ortaya harika bişey çıkacaktır bence..kolay gelsin