Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

keşfiboyut logo...

sovale80

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar hazırlamış olduğum logo keşfiboyut 3 boyutlu fotoğraf ve resimle ılgılı bır firma...yorumlarınızı bekliyorum olumlu ve olumsuz düşünceleriniz benim için önemli...Renk konusunda da sıyah beyaz tercıhı...

kesf305boyuti.jpg

Benzer konular

parantez

♾️Grafik Gurusu♾️
hepsi güzel olmuş. ama 2 nolu daha çok hoşuma gitti. ellerine sağlık.:tongueout::smile:

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
4. ve 5. çalışmanız bence gayet başarılı emeğine sağlık.:wink:

By_AbbA

🌱Yeni Üye🌱
Benim favorim 4 numara...
Alttaki yazı için font tercihini değiştirmeni öneririm. renk olayı için zaten söylenebilecek pek bir şey yok. Fotograf ve resim sözkonusu olunca siyah beyaz dan oluşan gradient dogru bir şeçim gibi gözüküyor.
Emegine sağlık.

sovale80

🌟Usta Tasarımcı🌟
teşekkürler sirine24

teşekkürler by_abba yorumlarınız için

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
2. güzel olmuş. Bu arada bu keşfiboyut u ben bi yerden hatırlıyorum burası istanbul anadolu yakasındamı ???

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
2 ve 5 numaralı çalışmalar güzel.eline sağlık

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
En olumlu çalışma 2 numara gibi duruyor...
İ nin noktası tam oturursa daha iyi olacaktır ve fırça darbesi yerine daha net çizgiler kullanırsanız...
Fontlardada bir kaç alternatif incelemek sizi daha iyi sonuçlara ulaştıracaktır...

sovale80

🌟Usta Tasarımcı🌟
En olumlu çalışma 2 numara gibi duruyor...
İ nin noktası tam oturursa daha iyi olacaktır ve fırça darbesi yerine daha net çizgiler kullanırsanız...
Fontlardada bir kaç alternatif incelemek sizi daha iyi sonuçlara ulaştıracaktır...

yorumlarınız için teşekkürler grafishop..

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
2 numara bence güzel olmuş. emeğinize sağlık. diğer logolarda gradient hoşuma gitmedi, yoksa onlarda fena değil...

gia!

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Biraz geç gördüm ama...
Logolar daha çok KS gibi görünüyor, bir tek bana mı öyle geldi?
Onun dışında 5. tasarımdaki K'nin bükülerek benim S zannettiğim b'yi oluşturması boyuta başarılı bir vurgu olmuş, bence bu tema çok çok iyi ama belki biraz daha çalışılabilirse yapmaktan "büyük gurur" duyduğunuz işler arasına rahatlıkla girebilir...

sovale80

🌟Usta Tasarımcı🌟
teşekkür ederim yorumların için gia...

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
Biraz geç gördüm ama...
Logolar daha çok KS gibi görünüyor, bir tek bana mı öyle geldi?
Onun dışında 5. tasarımdaki K'nin bükülerek benim S zannettiğim b'yi oluşturması boyuta başarılı bir vurgu olmuş, bence bu tema çok çok iyi ama belki biraz daha çalışılabilirse yapmaktan "büyük gurur" duyduğunuz işler arasına rahatlıkla girebilir...

KS gibi görünmesi olayına ben de dikkat etmiştim. ama yorum yazarken unutmuşum. kesinlikle haklısın. özellikle b harfinin tek kullanıldığı 1-2-3-6 numaralı logolarda iyice s harfine banzemiş. biraz daha bükmek gerekebilir bence.

kolay gelsin...

gece_ay_isigi_

🌟Usta Tasarımcı🌟
banada ilk baktığımda s yi anımsattı biraz kıvırırsan daha güzel olur gibi 2. güzel eline sağlık...