Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
https://img219Mrb arkadaşlar bu yapmış olduğum 6m x 1m tabela tasarımı.. Onaylandı we basıldı.. Olumlu olumsuz yorumlarını öqrenmek istiyorum.. Şimdiden teşekkür ederim....
türkçede w WWe q olmadıqını bende biliyorum.. ukalalığınız için teşekkür ederim.. benim yazı şeklimle deil çalışmamla ilqili yorumlarınızı bekliorum.. ayrıca resmi linkteki qibi yükledim..bilqinize!!!
Türk vatandaşıysanız Türkçe'ye dikkat etmek zorundasınız bu rica bile olamaz verilen ikaz ukalaca değil ama yaklaşımınız gayet ukalaca fikirlerine ihtiyaç duyduğunuz insanlara karşı daha yumuşak bi tavır takınmanızı tavsiye ederim Çalışmanız ile ilgili olarakta çok sade bi çalışma daha iyisini yapmanız dileğiyle...
türkçede w WWe q olmadıqını bende biliyorum.. ukalalığınız için teşekkür ederim.. benim yazı şeklimle deil çalışmamla ilqili yorumlarınızı bekliorum.. ayrıca resmi linkteki qibi yükledim..bilqinize!!!
Ukala olan ben mi, siz mi; ona siz karar veremezsiniz. Çünkü görüyorum ki hala forum kurallarını okumamışsınız; okusaydınız Türkçe'nin bu forumda ne kadar hassas kullanıldığını görürdünüz...Neyse:
Çalışmaya bakacak olursak; bence fontları değiştirmelisiniz, onun dışında, sade bir çalışma...Biraz daha üzerinde çalışmalısınız.