Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kontrplak Tabela Tasarım

yeşim (")

🌟Usta Tasarımcı🌟
61803383.jpg
https://img219Mrb arkadaşlar bu yapmış olduğum 6m x 1m tabela tasarımı.. Onaylandı we basıldı.. Olumlu olumsuz yorumlarını öqrenmek istiyorum.. Şimdiden teşekkür ederim....

(",)

Son düzenleme:

Benzer konular

yeşim (")

🌟Usta Tasarımcı🌟
türkçede w WWe q olmadıqını bende biliyorum.. ukalalığınız için teşekkür ederim.. benim yazı şeklimle deil çalışmamla ilqili yorumlarınızı bekliorum.. ayrıca resmi linkteki qibi yükledim..bilqinize!!!

depressionist

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Türk vatandaşıysanız Türkçe'ye dikkat etmek zorundasınız bu rica bile olamaz verilen ikaz ukalaca değil ama yaklaşımınız gayet ukalaca fikirlerine ihtiyaç duyduğunuz insanlara karşı daha yumuşak bi tavır takınmanızı tavsiye ederim:)
Çalışmanız ile ilgili olarakta çok sade bi çalışma daha iyisini yapmanız dileğiyle...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
türkçede w WWe q olmadıqını bende biliyorum.. ukalalığınız için teşekkür ederim.. benim yazı şeklimle deil çalışmamla ilqili yorumlarınızı bekliorum.. ayrıca resmi linkteki qibi yükledim..bilqinize!!!

Ukala olan ben mi, siz mi; ona siz karar veremezsiniz. Çünkü görüyorum ki hala forum kurallarını okumamışsınız; okusaydınız Türkçe'nin bu forumda ne kadar hassas kullanıldığını görürdünüz...Neyse:

Çalışmaya bakacak olursak; bence fontları değiştirmelisiniz, onun dışında, sade bir çalışma...Biraz daha üzerinde çalışmalısınız.

Emeğinize sağlık.

yeşim (")

🌟Usta Tasarımcı🌟
teşekkür ederm deniz.. sade olabiliyormuşsunuz ;)

font konusunda haklısın biraz aceleye qelmiş bir işti.. fazla ilqilenemedimm..

black ghost

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sade bir çalışma olmuş.Fontların değişmesi gerek..