Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

logo ve kartvizit çalışmaları (yorumlarınızı bekliyorum..)

akk33

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.vektorelindir.com
öncelikler herkeze selamun aleyküm

aşağıda yaptığım logolar örnek olarak müşteriye göstermek amaçlı yaptım.. müşteri veteriner "özer" kısmı adamın soy ismi "vet" te veterinerlikten geliyor...
ikisini birleştir dedi bende böyle birşey düşündüm sizce nasıl _?

002jn3.png

bu ise benim kendime:cool1: yaptığım kartvizit daha doğrusu ilk başta katalog ile başladım ondan sonra kartvizite döndüm ve şuan kartvizit olarak düşünüyorum...
001oy4.png

yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler​

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
ak grafik tasarım iyi olmuşta telefon numarası feci rahatsız ediyor logolara gelince veterineri çağrışırmıyor ve estetik olarakda olmamış kullandığın renkler kontrast renkler olmuş ve bunları hemen hemen aynı değerde kullandığın için göz yoruyo üzerinde daha çalışmalısın bence kolay gelsin

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
Logolar için biraz daha çalışmalısın bencede. ak grafik hoş olmuş da, iletişim bilgileri eksik geldi bana mail adresi de olmalı ve tel çok küçülmeli... Ayrıca sınırlarınızı aşın yazısını kaldırınca daha bir zarif durur gibi geliyo... ellerine sağlık

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
3. logo fena diil ama yinede özervet olmamış kartvizitinde de çok renk cümbüşü var bence

Moderatör tarafında düzenlendi:

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben senin ilk zamanlardaki tasarımlarınıda biliyorum ahmet :) . Onlar nerdeee bu ak tasarıma yaptığın görsel nerede. Çok iyi gidiyorsun. Güzel hoşuma gitti bu çalışman aynı azimle devam durmak yok çalışmaya :) Ancak o ortadaki gökkuşağı gibi renkli olanı daha kalın ve daha yumuşak çizgiler ile yap ve ayrıca ovallik birden bitmesin bence :) Alttaki kahverengi olan çizgilerinde aralarındaki simetriyi bence bozma daha düzenli bir çalışma olarak incelenir ara boşluklarına lafım... Birazda majestic in tavsiyelerini dinle renklerini tekrardan düzenle daha hoş bir görsel ile karşılacaksın =)

Saygılarımla..

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
akk33, öncelikle renk uyumunu halletmen gerekiyor diğer eleştirilerimi söylemeden önce. ama gökhan tekin nin söylediklerimi dikkatimi çekti.Eski çalışmalarını bilmiyorum ama bildiğimiz kadar kötü çalışmalarsa, bu çalışmalarına göre fark olduğuna eminim ve bu bakımdan tebrik ederim.

akk33

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.vektorelindir.com
Gökhan TEKIN;17197' Alıntı:
Ben senin ilk zamanlardaki tasarımlarınıda biliyorum ahmet :) . Onlar nerdeee bu ak tasarıma yaptığın görsel nerede. Çok iyi gidiyorsun. Güzel hoşuma gitti bu çalışman aynı azimle devam durmak yok çalışmaya :) Ancak o ortadaki gökkuşağı gibi renkli olanı daha kalın ve daha yumuşak çizgiler ile yap ve ayrıca ovallik birden bitmesin bence :) Alttaki kahverengi olan çizgilerinde aralarındaki simetriyi bence bozma daha düzenli bir çalışma olarak incelenir ara boşluklarına lafım... Birazda majestic in tavsiyelerini dinle renklerini tekrardan düzenle daha hoş bir görsel ile karşılacaksın =)

Saygılarımla..

teşekkürler herkezin yorumu için bu grafikerlik alanında kendimi geliştirmeye devam edeceğim... gökhan abimin de dediği gibi ilk baştaki çalışmalarım çok kötüydü grafik tasarımı andırmıyordu açıkçası benim ilk ve en fazla takıldığım forum du bu "grafikerler.net" grafik tasarımdan bıkmıştım ve bu forumda ****** kişinin msn almıştım tanıştıktan sonra ona da yine aynı soruyu sormuştum "hayal gücümü nasıl geliştiririm...????" o da bana tek söz söyledi ve o kelimeyi " tasarım hayatımda hiç unutma" dedi.. hiç unutmayacağımı adım gibi eminim...." Nasıl Bakıyorsan Öyle Görürsün..." bu söz çok dikkatimi çekti ve bu sözden sonra kendimi çok daha fazla ilerletmem gerektiğini fark ettim...

herkezin yorumları için tekrar teşekkürler..

Son düzenleme:

yawbibirak

🌱Yeni Üye🌱
A.Slm logoları simgeyle destekleyerek biraz daha ugrasırsan ii işler cıkıcak...

nese134

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dosya kapagı yorumlarınızı bekliyorum

mertmutfakdosya2tl6.jpg

teknikservis

🌱Yeni Üye🌱
Usta GÜzel OlmuŞ Ama Sen Hangİ Programla Yapiyon Bu Grafİklerİ Bende Yapmak İstİyom

akk33

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.vektorelindir.com
Usta GÜzel OlmuŞ Ama Sen Hangİ Programla Yapiyon Bu Grafİklerİ Bende Yapmak İstİyom

photoshop proğramı veya corel proğramlarını ikisini öğrenmen yeterli photoshop genellikle resim üzerine yapılmış bir proğram corel ise genellikle yazı ve serbest şekiller üzerine yapılmış bir proğram ben bu çalışmaları corelde yaptım.... :cool1: :cool1:

çalışmalarında başarılısın fakat genellikle ayrı tonu kullanmışsın.. ve dikkatimi çeken 2. çalışmada adres ve telefon kısmı çok küçük kalmış....ve son olarak 1. çalışmada msn'nin altına verdiğin efekti yukarıya kadar devam ettirseydin daha iyi olacağını düşünüyorum küt kesik olmuş... :cool1:
bu arada ayrı bir konu açsaydın diğer üyler için daha iyi olabilirdi bence... :D:D:D

Son düzenleme:

nese134

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumların için teşekkür ederim dikkate alacağım...ayrı bi konu açtım digital artta kurumsal çalışmalar diye ordaki çalışmalarımı gözden geçirip yorumlarını bekleyeceğim ...hoşçakal

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
bence arkadaşım burda bu kadar usta varken yorurumum şu o özervetler varya hepsini sil sade bir şey olsun renk ler gökkuşağı gibi ama akta kullandığın gökkuşağıda çok sade ve renkler soluk benzemiyo yani ellerine sağlık

N/A5

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bak KARDEŞİM GÜZEL OLMUŞ FALLA

alperenaybuke

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hocam yukarıdaki logolar gerçekten bir veteriner için biraz boş olmuş, mesela Ö harfinin yuvarlağının içine bir kedi köpek silueti ekleyebilirdin ya da Ö nün noktalarını pati gibi yapabilirdin veya yine kedi köpek kulağı gibi dikebilirdin :)
başarılar :)
haa ak grafiğe gelince Ak olduğu için bana uymuyor :)