Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aslina bakarsaniz benim de ilk aklima gelen oyle simsekli birseydi ama benim gibi herkesin aklna ilk gelmis olacak ki sektor icerisinde baktigim tum amblemler yada logolar bu turevdeydi... Bunlarida prototip olarak yaptim zaten .. Yorumlariniza gore sekillendirmek istemistim.. Cok mu hazircilik olur acaba :blush:
bna göre 5 fena durmuyor gibi baştaki simge elektronik şemayı anımsatıyor gibi geldi yanlış anlamysam,en azından diğer firmalargibi şimşekli değil,yani sıradan değil...Emeğine sağlık...
bna göre 5 fena durmuyor gibi baştaki simge elektronik şemayı anımsatıyor gibi geldi yanlış anlamysam,en azından diğer firmalargibi şimşekli değil,yani sıradan değil...Emeğine sağlık...
Cok tesekkur ederim yorumunuz icin.. 5. logoda kullandigim elektrik sembolu.. Bend e simsekli ve cok karisik olmasin diye daha sade seyler dusunmustum .. Ama sanirim daha farkli seyler yapmam gerekecek...
Oncelikle emek verip boyle birsey hazirladiginiz icin cok tesekkur ederim.. Cok hos gorunuyor .. Ama bu logo olacagi icin daha duz ve sade birseyler dusunmustum.. Yapmis oldugunuz tasarim belki bir brosur ya da katalog icin uygun olabilir ama bir logo da sorun cikarir diye dusunuyorum.. Yoksa cesitli efektlerle simsek her hale burunebilir evet .)..
Oncelikle emek verip boyle birsey hazirladiginiz icin cok tesekkur ederim.. Cok hos gorunuyor .. Ama bu logo olacagi icin daha duz ve sade birseyler dusunmustum.. Yapmis oldugunuz tasarim belki bir brosur ya da katalog icin uygun olabilir ama bir logo da sorun cikarir diye dusunuyorum.. Yoksa cesitli efektlerle simsek her hale burunebilir evet .)..